Γιάννης Λοβέρδος: “Ανέκδοτο στους Ράδιο Αρβύλα κοντεύει να γίνει το οι επόμενες δύο εβδομάδες είναι κρίσιμες” (βίντεο)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Το ότι οι επόμενες δύο εβδομάδες είναι κρίσιμες κοντεύει να γίνει ανέκδοτο στους Ράδιο Αρβύλα» ανέφερε ο Γιάννης Λοβέρδος «δείχνοντας» Κικίλια και Χαρδαλιά 

Κριτική σε υπουργούς και γαλάζιους βουλευτές για τις δηλώσεις του σχετικά με την πανδημία και το lockdown άσκησε ο Γιάννης Λοβέρδος. Ο βουλευτής της ΝΔ «κάρφωσε» εμμέσως πλην σαφώς τον Βασίλη Κικίλια, τον Νίκο Χαρδαλιά και τον Άδωνι Γεωργιάδη, λέγοντας ότι συγκεκριμένοι ισχυρισμοί κοντεύουν να γίνουν ανέκδοτο στο «Ράδιο Αρβύλα».

«Καλό είναι όλοι να είμαστε προσεκτικοί στο τι λέμε. Το ότι οι επόμενες δύο εβδομάδες είναι κρίσιμες κοντεύει να γίνει ανέκδοτο στους “Ράδιο Αρβύλα”. Κανείς δεν μπορεί να το λέει υπεύθυνα πλέον, είναι ανέκδοτο. Μη λέμε ότι ανοίγουμε αύριο ή μεθαύριο. Εγώ δε ξέρω πότε θα ανοίξουμε και τι θα ανοίξουμε. Αυτό το αποφασίσει ο πρωθυπουργός μετά την εισήγηση των ειδικών» σημείωσε ο Γιάννης Λοβέρδος μιλώντας στη Βουλή και συμπλήρωσε:

«Όλοι οι άλλοι που μιλάνε με ανεύθυνο τρόπο καλό είναι να σωπαίνουν. Στην πολιτική κανείς δεν έχασε όταν δεν είπε κάτι. Όταν λες χάνεις πράγματα που δε τα έχεις ελέγξει και δεν τα γνωρίζεις καλά. Υπευθυνότητα, σεμνότητα και ταπεινότητα απέναντι σε προβλήματα και στην κοινωνία μας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ