Το μεγαλείο της Αιγύπτου και τα κόμπλεξ των Νεοελλήνων

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτό που έγινε στην Αίγυπτο θα έπρεπε να συμβαίνει σε τακτά χρονικά διαστήματα στην Ελλάδα. Αυτό το μεγαλείο προβολής της αρχαίας κληρονομιάς που συγκλόνισε την ανθρωπότητα, θα έπρεπε να είναι δρώμενο ελληνικό και όχι μόνο στην Αθήνα αλλά σε πολλές περιοχές.

Δεν είναι δυνατόν να μην εορτάζονται τα Παναθήναια με μία αντίστοιχη μεγαλειώδη πομπή η οποία όχι μόνο θα αποτελούσε εκδήλωση τιμής και μνήμης στους αρχαίους προγόνους μας, αλλά θα έφερνε και εκατομμύρια τουρίστες στην πατρίδα μας.

Διότι οι κομπλεξικοί και φαύλοι πολιτικοί μας πρέπει να καταλάβουν πως η Ελλάδα δεν έγινε γνωστή για τον Κώστα Σημίτη, τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Νίκο Φίλη παρέα με τον Σκουρλέτη.

Η Ελλάς υπάρχει και έχει υπόσταση στον δυτικό κόσμο λόγω του αρχαίου πολιτισμού της. Αυτή είναι η αλήθεια που αποστρέφονται τα πολιτικά απολιθώματα που μας κυβερνούν. Φυσικά μεγαλειώδη θέση θα έπρεπε να έχει το Βυζάντιο, η μοναδική πραγματική παγκόσμια πολυφυλετική αυτοκρατορία. Εκεί φάνηκε το μεγαλείο του ελληνισμού που κατάφερε να συνένωση κάτω από το ελληνικό πνεύμα Ένα ετερόκλητο μείγμα λαών και να φτιάξει μία χιλιετή πανίσχυρη αυτοκρατορία. Γεγονός που δεν έχει προηγούμενο ιστορικά.

Αλλά τελοσπάντων, μέχρι να αναστήσουμε τον Μυστρά και να αγγίξουμε πάλι την Βασιλεύουσα, ας ενεργοποιήσουμε τα εθνικά αντανακλαστικά μας αναβιώνοντας τα δρώμενα της αρχαίας Ελλάδας.

Όποιος διαφωνεί ας βγει και να καταδικάσει τους ολυμπιακούς αγώνες οι οποίοι αποτελούν δρώμενο της αρχαίας Ελλάδας. Άντε για να τελειώνουμε.

https://twitter.com/saitanasker/status/1378445718235578370?s=21

ΔΗΜΟΦΙΛΗ