Εθνική ταπείνωση στην Λιβύη! Αποσύρετε τώρα τον πρέσβη!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οποιοδήποτε αξιοπρεπές κράτος θα θεωρούσε τις δηλώσεις του Λίβυου πρωθυπουργού ως πρόκληση πολέμου!
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης γελούσε εκτός τόπου και χρόνου, την ώρα που ο Λίβυος αχυράνθρωπος της Τουρκίας Αμπντούλ Χαμίτ Ντμπεϊμπά, υπεραμυνόταν του παράνομου Τουρκολιβυκού μνημονίου!

Μιλάμε για πρωτοφανή σκηνή στην διεθνή διπλωματία, όπου ο πρωθυπουργός που υποτίθεται ότι φιλοξενεί ομόλογό του, από ισχυρότερη μάλιστα χώρα και μέλος ισχυρών συμμαχιών, όπως η Ελλάδα προβαίνει σε μία τέτοια προσβολή.

Ο αχυράνθρωπος της Τουρκίας στην Λιβύη συγκεκριμένα, όχι μόνο υπεραμύνθηκε του παράνομου συμφώνου με τον καθορισμό θαλάσσιων ζωνών που υπέγραψαν ο προκάτοχός του Σαράτζ με τον Ερντογάν, αλλά θεώρησε Ότι προστατεύει τα συμφέροντα της Λιβύης και του λαού της Λιβύης! Δηλαδή, Ο πρωθυπουργός της Λιβύης θεωρεί ότι η παραβίαση της ελληνικής εθνικής κυριαρχίας και η απειλή κατά του ελληνικού λαού όπως αυτή υφίσταται λόγω του παράνομου αυτού μνημονίου, υπερασπίζεται τα συμφέροντα του δικού του λαού. Μιλάμε για τον ορισμό της πολεμικής πρόκλησης!

Όσο για την αντίδραση του Κυριάκου Μητσοτάκη; Δεν τόλμησε κανείς να αναφέρει το όνομα της Τουρκίας! Μίλησε αόριστα για έγγραφα και συμφωνίες, χωρίς να κατονομάζει το συγκεκριμένο παράνομο μνημόνιο! Ντροπή. Ντροπή και αίσχος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ