Επιχειρηματίες υποχρέωσαν τον πρωθυπουργό να κάνει το ταξίδι – καταστροφή στην Λιβύη!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δυστυχώς επιβεβαιωνόμαστε. Τρεις μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι (ωφελήθηκε και τέταρτος), ώθησαν τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να πάει στην Λιβύη με τα γνωστά καταστροφικά αποτελέσματα και τα εθνικά μας συμφέροντα.

Οι μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι, που ανήκουν στο χώρο της ενέργειας, των ανανεώσιμων πηγών, της ναυτιλίας και των κατασκευών, είχαν μείνει έξω από το πανηγύρι ανοικοδόμησης της γειτονικής χώρας, επειδή η Ελλάδα δεν είχε αποκαταστήσει τις διπλωματικές της σχέσης με την Λιβύη. Σχέσεις που είχαν διαρραγεί με πρωτοβουλία του υπουργού εξωτερικών Νίκου Δένδια, όταν η Λιβύη υπέγραψε με την Τουρκία το παράνομο μνημόνιο συνεργασίας το οποίο όχι μόνο συνιστά αμφισβήτηση των Κυριαρχικών μας δικαιωμάτων, αλλά εάν εφαρμοστεί στην πράξη, ισοδυναμεί με εισβολή και κατοχή στην χώρα μας.

Επιβεβαιώνεται πλήρως λοιπόν ότι το ταξίδι οργανώθηκε μέσα από το μέγαρο Μαξίμου, όπου δύο κορυφαίοι συνεργάτες του πρωθυπουργού σε αγαστή συνεργασία με τους επιχειρηματικούς ομίλους, τουλάχιστον τρεις, έφτιαξαν την ατζέντα της συνάντησης, την πέρασαν στον πρωθυπουργό και κανόνισαν τηλεφωνική συνομιλία του με τον αχυράνθρωπο των τούρκων, μεταβατικό πρωθυπουργό της Λιβύης, Άμπντελ Χαμίντ Ντμπεϊμπά.

Ακολούθως, ο πρωθυπουργός διαβεβαίωσε τον Νίκο Δένδια όποιος δεν συμμετείχε στην όλη διαπραγμάτευση, ότι το ταξίδι έχει προετοιμαστεί και υπάρχουν οι διαβεβαιώσεις από την πλευρά της Λιβύης για την επιτυχία του.

Φυσικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν εννοούσε την επιτυχία του αναφορικά με την υπεράσπιση των εθνικών μας θεμάτων και της ελληνικής κυριαρχίας! Εννοούσε ότι με την αποκατάσταση των διπλωματικών σχέσεων και το άνοιγμα της πρεσβείας μας στην Τρίπολη, οι συγκεκριμένοι επιχειρηματικοί όμιλοι θα έμπαιναν πάλι στο παιχνίδι ανοικοδόμηση της χώρας. Και αυτό φαίνεται ότι επετεύχθη!

Αυτός είναι και ο λόγος που ο πρωθυπουργός εμφανίστηκε μέσα στην «τρελή χαρά» ενώ ο αχυράνθρωπος ομόλογός του προσέβαλε την Ελλάδα, τους έλληνες και επέμενε στην παραβίαση της εθνικής μας κυριαρχίας. Εάν δείτε προσεκτικά το βίντεο, θα δείτε ότι ο Μητσοτάκης αναφέρεται στην έναρξη μάλιστα των δηλώσεων του στον πραγματικό σκοπό της επίσκεψης του στην Λιβύη. Δείτε το βίντεο στο 7:10

Όσο για αυτούς που ώθησαν τον πρωθυπουργό σε αυτή την εθνικά επιζήμια ενέργεια, τους αξίζει η πρώτη φωτογραφία του άρθρου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ