27/07/2021

Πέτρινα βατραχάκια και σκοτεινές δυνάμεις στο γραφείο του πρωθυπουργού

Είναι πραγματικά συγκλονιστική αποκάλυψη ότι τα αποκρουστικά αγαλματίδια βατράχων στο γραφείο του πρωθυπουργού που είδαμε χθες κατά την διάρκεια της συνέντευξης του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Μάρα Ζαχαρέα, αποτελούν αξεσουάρ Φενγκ Σούι.

Και δεν είναι τρολάρισμα. Το αποκάλυψε η πλέον φιλοκυβερνητική ιστοσελίδα, κάτι σαν την ιστοσελίδα της κρατικής τηλεόρασης της Βορείου Κορέας. Μην γελιέστε, δεν το έγραψε για κακό. Για να δείξει πόσο προχωρημένος είναι ο πρωθυπουργός το έκανε. Μπορεί λοιπόν στο πρωθυπουργικό γραφείο να μην υπάρχει ούτε ένα ορθόδοξο σύμβολο, υπάρχουν όμως πέτρινα βατραχάκια.

Σύμφωνα λοιπόν με την ιστοσελίδα τα συγκεκριμένα πέτρινα βατραχάκια, βοηθούν στην ψυχική ισορροπία του πρωθυπουργού. Κάτι σαν ψυχοφάρμακο σε αγαλματάκι δηλαδή. Ρηξικέλευθο, γιατί εμείς μέχρι σήμερα γνωρίζαμε τα ψυχοφάρμακα σε χάπια, σε σιρόπια, σε ενέσιμη μορφή, άντε και σε ηλεκτροσόκ.

Σύμφωνα όμως με άλλες πηγές, το βατραχάκι στο Φενγκ Σούι συμβολίζει την ανάγκη για προσέλκυση πλούτου. Γεγονός φυσικά που δεν συνάδει με τα καθήκοντα ενός πρωθυπουργού. Δεν ξέρουμε εάν κάποιοι κάνουν πλάκα στον πρωθυπουργό εκ των έσω. Αυτή η θλιβερή εικόνα όμως προσβάλει κάθε Έλληνα. Ειδικά αυτές τις εποχές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ