Απίστευτο…Άλλαξαν στο απομαγνητοφωνημένο κείμενο τις “θαλάσσιες ζώνες” που είπε η κα Πελώνη με την λέξη “ΑΟΖ”…!!! (βίντεο)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δείτε στο βίντεο στην συνέχεια του άρθρου… τι δήλωσε στην χθεσινή ενημέρωση πολιτικών συντακτών σε ερώτηση για την δήλωση Κώστα Καραμανλή η κυρία Πελώνη:

« …έχω να σας πω, ότι οι θέσεις της χώρας είναι σαφείς. Είναι διατυπωμένες πολλές φορές και με πολλές αφορμές από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Η θέση της χώρας είναι ότι η μόνη διαφορά μας με την Τουρκία είναι η οριοθέτηση της υφαλοκρηπίδας και θαλασσίων ζωνών στο Αιγαίο και στην Αν. Μεσόγειο.».
Μάλιστα η κα Πελώνη όταν της ζητήθηκε με νέα ερώτηση να διευκρινίσει αν η κυβέρνηση συμφωνεί με τον Κώστα Σημίτη, ότι υπάρχουν και άλλες διαφορές με την Τουρκία πέραν της υφαλοκρηπίδας επανέλαβε: “Σας είπα στην αρχική μου τοποθέτηση -ήταν η πρώτη μου απάντηση σε ερώτηση- για τη μόνη διαφορά που υπάρχει με την Τουρκία και αυτή είναι η διατυπωμένη και σαφής θέση της Κυβέρνησης: Για οριοθέτηση υφαλοκρηπίδας και θαλασσίων ζωνών στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο“.

Με έκπληξη διαπιστώσαμε όπως προκύπτει από το βίντεο που ακολουθεί ότι,  στην σελίδα της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας στο  απομαγνητοφωνημένο κείμενο στις επίμαχες απαντήσεις η λέξη “θαλάσσιες ζώνες” έχει αντικατασταθεί από την λέξη “ΑΟΖ” …

Εδώ οι παραποιημένες στο απομαγνητοφωνημένο κείμενο απαντήσεις…

πελωνη1 2

πελωνη2

Δείτε τώρα και το βίντεο για να διαπιστώσετε την αλλαγή-παραποίηση…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ