Ανατριχιαστικά ευρήματα στον υπολογιστή του υιού Μπάιντεν! Θα τα ξεπλύνουν με πόλεμο πάλι;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σεξ, ναρκωτικά, σκάνδαλα

Στο Ολυμπία γράφαμε εδώ και χρόνια πως ο υιός Μπάιντεν είναι ένα διεφθαρμένο υποκείμενο με σοβαρότατη εμπλοκή σε σκάνδαλο στην Ουκρανία. Ακριβώς το σκάνδαλο που ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν προσπαθεί με κάθε τρόπο να παρεμποδίσει ώστε να έρθει στην δημοσιότητα, γιατί απλούστατα θα του στοιχίσει την προεδρία.

Εάν έρθουν τα στοιχεία που έχει ήδη ζητήσει η αμερικανική δικαιοσύνη από τις ουκρανικές αρχές, μπορεί να αποδειχθεί ακόμα και εμπλοκή των ΗΠΑ στην αποσταθεροποίηση της χώρας, προκειμένου να περιέλθουν στα χέρια των δημοκρατικών πλουτοπαραγωγικές πηγές της χώρας.

Είμαστε πεπεισμένοι πως η αναζωπύρωση του μετώπου στην ανατολική Ουκρανία και οι φρικτές προοπτικές ενός γενικευμένου πολέμου με την Ρωσία, δεν μπορεί να είναι άσχετες με το σκάνδαλο Μπάιντεν στην Ουκρανία. Και μην σπεύσετε να μιλήσετε για θεωρίες συνωμοσίας. Θα σας τιμήσουμε τον Μπιλ Κλίντον και πως τον εκβίασαν με το σκάνδαλο Λεβίνσκι, προκειμένου να τον υποχρεώσουν να βομβαρδίσει την Σερβία!

Το «πυρηνικό» λάπτοπ που απειλεί ακόμα και την ειρήνη…

Η Daily Mail παρουσιάζει με κάθε λεπτομέρεια το τεράστιο σκάνδαλομε τον φορητό υπολογιστή (λάπτοπ)  του Χάντερ Μπάιντεν, γιου του Αμερικανού Προέδρου Τζο Μπάιντεν.

Εκτός από τις πολλές αποκαλύψεις για την περίοδο που ο Χάντερ ήταν εθισμένος στα ναρκωτικά και την περίοδο παρακμής με πόρνες και αποτοξινώσεις, ενδιαφέρον έχει το ότι υπάρχουν στοιχεία και για την εμπλοκή του στο σκάνδαλο της Ουκρανίας, με όλα να συνηγορούν ότι ο πατέρας του ήξερε κάθε κίνηση και κάθε επιχειρηματική δραστηριότητα του Χάντερ. Η συνέχεια και το φωτογραφικό υλικό που προκαλεί αποτροπιασμό, εδώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ