Άνθρωπος που προσκυνά πέτρινα βατραχάκια, αποκάλεσε τους Έλληνες «ψεκασμένους»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ενημερωθήκαμε από φιλοκυβερνητική ιστοσελίδα ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είναι λάτρης του Φενγκ Σούι. Γι’ αυτό και έχει γεμίσει το γραφείο του με πέτρινα βατραχάκια. Δεν μπορούμε να μην παρατηρήσουμε ότι στο γραφείο του δεν υπάρχει ούτε μία ορθόδοξη εικόνα.
Η απέχθεια του πρωθυπουργού άλλωστε στην ορθοδοξία φαίνεται από τα μέτρα κατά της πανδημίας όπου οι εκκλησίες ήταν πρώτος στόχος ακόμα και στις μεγάλες θρησκευτικές εορτές. Ακόμα και τις υπαίθριες. Φανταστείτε ότι όταν η Μέρκελ τόλμησε να προτείνει το κλείσιμο των εκκλησιών, κινδύνευσε με ανταρσία. Και φυσικά πήρε το μετρό άμεσα πίσω.

Το σημαντικό όμως είναι ότι αυτός ο άνθρωπος που έχει γεμίσει το γραφείο του με πέτρινα βατράχια, επειδή θα μου φέρουν ισορροπία στο πνεύμα, έτσι τουλάχιστον γράφει το ρεπορτάζ, αποκαλούσε τους έλληνες «ψεκασμένους».

Δεν θα μας προξένησε εντύπωση εάν ανακαλύψουμε ότι κρυφός του σύμβουλος είναι ο Φου Μαντσού. Και στο στενό επιτελείο του να βρίσκονται χαρτορίχτρες, καφετζούδες, μέντιουμ και κάθε λογής απατεώνες.

Θα είχε τεράστιο ενδιαφέρον να ερωτηθούν οι ψηφοφόροι του τι πιστεύουν, που ψήφισαν έναν πρωθυπουργό που κλείνει εκκλησίες, απαγορεύει παρελάσεις και την ίδια στιγμή πιστεύει στην δύναμη των ειδώλων. Βατραχοειδώλων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ