Κύριε Κοντονή, δηλαδή ήταν και ο κύριος Βενιζέλος στο κόλπο;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σοβαρότατες οι καταγγελίες του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης της κυβέρνησης ΣυΡιζΑ, αλλά κάτι ξέχασε ο Σταύρος Κοντονής, που έκανε σοβαρότατες καταγγελίες για φωτογραφική αλλαγή του Ποινικού Κώδικα, προκειμένου να εξυπηρετηθεί συγκεκριμένος επιχειρηματίας ο οποίος κατηγορείτο για ενεργητική δωροδοκία. Αυτός ήταν και ο λόγος – σύμφωνα με τον πρώην υπουργό – που ο ΣυΡιζΑ επέμεινε να μετατραπεί η ενεργητική δωροδοκία από κακούργημα σε πλημμέλημα. Με αποτέλεσμα η συγκεκριμένη υπόθεση για τον ισχυρό επιχειρηματία, να τεθεί στο αρχείο.

Υπάρχει όμως κάτι που ξέχασε να μας πει ο κύριος Σταύρος Κοντονής. Εκτός από τον ΣυΡιζΑ, ήταν και ο Βενιζέλος στο κόλπο; Μιλάμε φυσικά για τον Βαγγέλη Βενιζέλο, τον απόλυτο πολέμιο του ΣυΡιζΑ, τον άνθρωπο που μίσησε τον ΣυΡιζΑ όσο ο Οσάμα Μπιν Λάντεν το μπέικον.

Το λέμε αυτό διότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος στην τελευταία του ομιλία στο ελληνικό κοινοβούλιο, είχε ταχθεί αναφανδόν υπέρ του νέου Ποινικού Κώδικα!

Δύο τινά συμβαίνουν. Είτε ο κύριος Βενιζέλος ήταν μέσα στο κόλπο που καταγγέλλει ο κύριος Σταύρος Κοντονής, είτε στην τελευταία του ομιλία ανακάλυψε την γοητεία του ΣυΡιζΑ, που αγνοούσε όλο το υπόλοιπο χρονικό διάστημα. Ειδικά από την στιγμή που το κόμμα του καταψήφισε!

Εάν δεν το πιστεύετε, δείτε την ομιλία με τα μάτια σας

ΔΗΜΟΦΙΛΗ