Φρίκη από την αποκάλυψη της Δημοκρατίας: Έπαιζε τένις την ώρα της «μαύρης» ανακοίνωσης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποιος κυβερνάει αυτό τον τόπο; Αυτό είναι πλέον το ερώτημα μετά την σημερινή αποκάλυψη της εφημερίδας δημοκρατία, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έπαιζε τένις ακριβώς την ώρα της ανακοίνωσης του θλιβερού ρεκόρ διασωληνωμένων και του τεράστιου αριθμού νεκρών, την περασμένη Τρίτη και 13 Απριλίου. Στον όμιλο Αντισφαίρισης Αθηνών.

Ήταν η ημέρα φρίκης, αφού ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε την Τρίτη 13 Απριλίου και στις 18:00  4.033 κρούσματα κορονοϊού, 93 θανάτους και 802 διασωληνωμένους!

Δυστυχώς δικαιωνόμαστε όταν μιλούσαμε για έναν νέο Γιώργο Παπανδρέου, ακόμα πιο επικίνδυνο, διότι πραγματικά δείχνει ότι βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου την ώρα που η Ελλάδα καταρρέει σε όλα τα επίπεδα. Εκτροχιασμός της πανδημίας με την Ελλάδα να βρίσκεται στις χώρες με την χειρότερη διαχείριση παγκοσμίως. Καταστροφή της οικονομίας. Καταστροφή της κοινωνίας. Ανοχή στην εισβολή και κατοχή μέρους εθνικής Κυριαρχίας και απεμπόληση κυριαρχικών δικαιωμάτων, επιτρέποντας στους τούρκους να ασελγούν στην ελληνική ΑΟΖ, την ώρα που κάνουμε ανούσια ταξιδάκια στην Λιβύη.

Εφημερίδα δημοκρατία Μητσοτάκης Τένις
Η αποκάλυψη της ντροπής

Το ερώτημα είναι συγκριτικό. Ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο; Διότι πλέον είναι ξεκάθαρο ότι ο έλληνας πρωθυπουργός δεν ασχολείται με την διακυβέρνηση της χώρας στην οποία την έχει αφήσει σε κάποια σκοτεινά πρόσωπα που πολύ φοβόμαστε ότι ουδέποτε διεκδίκησαν τον σταυρό του ελληνικού λαού στις εθνικές εκλογές. Είτε διορίστηκαν στο επικρατείας, είτε διορίστηκαν απλώς σε υπουργικούς θώκους.

Σε κάθε περίπτωση, οι υγιείς δυνάμεις εκτός και εντός της παράταξης θα πρέπει να ξεσηκωθούν. Οδεύουμε σε εθνική ταπείνωση και ασύλληπτη καταστροφή. Ουδείς θα βρεθεί στο απυρόβλητο εάν δεν κάνει τα πάντα για να αποτρέψει αυτή την πορεία που θα έχει ολέθριες συνέπειες για το μέλλον του έθνους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ