Καραμανλής, Σαμαράς και Τσίπρας είχαν πετάξει τους τούρκους έξω από το Αιγαίο. Έπειτα ήρθε ο Κυριάκος

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Στέφανος Μάνος, το μίσος για τον Κώστα Καραμανλή, και το «φιλοτουρκικό κόμμα» Siemens.

Κάποια στιγμή ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πρέπει να εξηγήσει γιατί οι τούρκοι πανηγύριζαν την βραδιά της εκλογής του.

Oσα χρόνια και αν περάσουν, ο Στέφανος Μάνος (φωτό) δεν αλλάζει. Ποτέ δεν ξέχασε τη διαγραφή του από τον Κώστα Καραμανλή το 1998. Ποτέ δεν την ξεπέρασε. Με εξαίρεση μια αναμπουμπούλα στα χρόνια των Μνημονίων, όταν τον πρότεινε για οικουμενικό πρωθυπουργό, όποτε του δοθεί ευκαιρία του επιτίθεται. Εγραψε έτσι χθες ένα άρθρο με τον τίτλο «Διαπραγμάτευση ή πόλεμος» για να ισχυριστεί ότι όσα δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός για το Ελσίνκι οδηγούν σε πόλεμο και ότι η κατάσταση με την Τουρκία έφτασε σε αυτό το σημείο σήμερα επειδή οι κυβερνήσεις Καραμανλή, Σαμαρά και Τσίπρα υιοθέτησαν το δόγμα της ακινησίας.

Λησμονεί βεβαίως ο πρώην υπουργός ότι την περίοδο 2004-2009 η ελληνική κυβέρνηση διεισέδυε στην Τουρκία και αγόραζε τουρκικές τράπεζες μέσω της Εθνικής (Finansbank), ενώ ο Ερντογάν, αδύναμος και πιεσμένος από τους κεμαλιστές και το κατεστημένο τους, απέφευγε όπως ο διάβολος το λιβάνι κάθε συζήτηση για διάλογο, εναέριο χώρο, ύδατα κ.λπ. Κάποτε η Ιστορία θα γράψει και θα φανεί ποιος ήταν ο ακίνητος. Εμείς ή οι Τούρκοι;

Κάποτε η Ιστορία θα ασχοληθεί με το πώς η κυβέρνηση Καραμανλή (φωτό) επιδίωξε να καταργήσει τη στρατηγική σημασία των Δαρδανελίων με τον αγωγό φυσικού αερίου South Stream, o oποίος ανακοινώθηκε μέσα στην Κωνσταντινούπολη. Τόση ήταν η ακινησία του Καραμανλή! Αχ, κύριε Μάνο μας. Σε σεβόμαστε για τα έργα που φέρουν την υπογραφή σου, αλλά εσύ δεν σεβάστηκες ούτε μια στιγμή τον εαυτό σου και την παράταξή σου. Πασόκος κανονικός, έμεινε το κουσούρι από την κάθοδό σου με τον Γιώργο το 2004.

Από τις έγκυρες πηγές – Δημοκρατία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ