Μαζέψτε  τους νεκρούς από τα  νεκροταφεία!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επιστρατεύουν ακόμα και νεκρούς για να προωθήσουν το «σχέδιο Ανάν 2»!

γράφει η Φανούλα Αργυρού

Ερωτηθείς ο κ. Παναγιωτίδης  της «1Cyprus»  (Εκπομπή του Σίγμα Μεσημέρι και Κάτι 12.4.2021)γιατί συμπεριελήφθη το όνομα του εκλιπόντα Αλέκου Μαρκίδη στην πρωτοβουλία τους απάντησε «Ήταν φανατικός υπέρμαχος της γραμμής αυτής της πρωτοβουλίας. Το οφείλαμε στην μνήμη του»!

Μα φανατικός της ίδιας γραμμής,  ήταν και ο μ. Γλαύκος Κληρίδης, ο οποίος μάλιστα όταν τον ρωτούσαν αν ακολουθούσε πολιτική Γ. Βασιλείου,  απαντούσε ότι ο ίδιος ήταν η κλωσσαρκά και ο Βασιλείου το αυγό. Και ο μ. Δημήτρης Χριστόφιας! Φαντάσου τώρα να ψηφίζουν και οι νεκροί από τα νεκροταφεία! Και για διεύθυνση να γράφονται τα διάφορα κοιμητήρια στα οποία θάφτηκαν! Βρε, βρε, εφεύρεση για ψήφους για «επανένωση» των δύο συνιστώντων κρατών!!!

Λοιπόν, στο επόμενο δημοψήφισμα (αν έλθει δηλαδή) για το βρετανικό «Σχέδιο Ανάν 2» να πούμε, θα πρέπει από τώρα να αρχίσουμε να καταρτίζουμε καταλόγους (για να προλάβουμε, θα το οφείλουμε στη μνήμη των) όλων όσων θα ψήφισαν ΟΧΙ και δεν πρόλαβαν και απεβίωσαν.  Σίγουρα όχι 76% αλλά 96% θα είναι το ΟΧΙ μας στην επόμενη φορά.

ΠΗΓΗ: ΣΗΜΕΡΙΝΗ 18/4/2021

ΔΗΜΟΦΙΛΗ