Άλλο ένα ρατσιστικό έγκλημα κατά ηλικιωμένου!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εκτενείς έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των αδίστακτων κακοποιών, που εισέβαλαν σε σπίτι ηλικιωμένου στα Πατήσια και τον σκότωσαν προκειμένου να κλέψουν τις οικονομίες του, διεξάγουν οι αστυνομικές αρχές.
Εδώ στο Olympia εδώ και 12 χρόνια γράφουμε ότι τα εγκλήματα κατά ηλικιωμένων, συνιστούν τον ορισμό των ρατσιστικών εγκλημάτων. Τα θύματα επιλέγονται ακριβώς λόγω της κοινωνικής τους θέσης και της εγγενούς αδυναμίας τους να υπερασπιστούν τον εαυτό τους. Η πολιτεία συνεχίζει να κωφεύει και ενώ στήνει ποινικούς κώδικες για να φυγαδεύει εγκληματίες, αδιαφορεί πλήρως για την αυστηροποίηση των εγκλημάτων κατά ηλικιωμένων που θα έπρεπε να τιμωρούνται με τις βαρύτερες δυνατές ποινές.

Ο άτυχος άνδρας, βρέθηκε νεκρός μέσα στο διαμέρισμά του χθες το απόγευμα. Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι δράστες μπήκαν στο σπίτι 90χρονου, χωρίς να παραβιάσουν την εξωτερική πόρτα, και του έδεσαν τα χέρια. Στη συνέχεια έκαναν άνω κάτω το διαμέρισμα και διέφυγαν χωρίς κανείς να ξέρει αν αφαίρεσαν κάτι.
Ο ιατροδικαστής θα προχωρήσει σε νεκροψία-νεκροτομή ώστε να διαπιστώσει την ακριβή ώρα και αιτία θανάτου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ