Το υπουργείο εξωτερικών διαψεύδει την Πελώνη για το θερμό επεισόδιο στην Κρήτη!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το Υπουργείο εξωτερικών διαψεύδει Μέγαρο Μαξίμου για την απίστευτη τουρκική πρόκληση με την εισβολή τουρκικού πολεμικού και την παρενόχληση γαλλικού ερευνητικού που βρισκόταν στην ελληνική υφαλοκρηπίδα!

Υπουργείο εξωτερικών διαψεύδει μέγαρο Μαξίμου για την απίστευτη τουρκική πρόκληση με την εισβολή τουρκικού πολεμικού και την παρενόχληση γαλλικού ερευνητικού που βρισκόταν στην ελληνική υφαλοκρηπίδα!

Δεν πρέπει να έχει προηγούμενο αυτό που συνέβη πριν από λίγο, με τον εκπρόσωπο του Νίκου Δένδια, Αλέξανδρο Παπαϊωάννου να διαψεύδει την κυβερνητική εκπρόσωπο Αριστοτελία Πελώνη για τον ισχυρισμό της ότι η παρενόχληση αποτελεί θέμα της Γαλλίας!

Δείτε το βίντεο με τις απαράδεκτες δηλώσεις της κυβερνητικής εκπροσώπου εδώ

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών λοιπόν, Αλέξανδρος Παπαϊωάννου, Διέψευσε ότι πρόκειται για πρόβλημα της Γαλλίας, όπως υποστήριξε νωρίτερα η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη και ξεκαθάρισε πως μιλάμε για περιοχές που ανήκουν στην αρμοδιότητα του ελληνικού σταθμού του Ηρακλείου Κρήτης, ο οποίος και εξέδωσε την απαραίτητη Navtex για τον πλου και τις έρευνες του γαλλικού σκάφους. Άρα σε καμία περίπτωση δεν είναι «γαλλικό το πρόβλημα», σύμφωνα με την δήλωση του εκπροσώπου του ΥΠΕΞ!

Αναφορικά μάλιστα με τους ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς ότι το γαλλικό πλοίο βρισκόταν εντός του τουρκολιβυκού μνημονίου, ο Αλέξανδρος Παπαϊωάννου ξεκαθάρισε ότι το μνημόνιο είναι ανυπόστατο και πως «για μας δεν υπάρχει»!

Μιλάμε πλέον για ενδοκυβερνητική ρήξη ανώτατου επιπέδου. Ο εκπρόσωπος του Νίκου Δένδια, διέψευσε την εκπρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη!

Το σύνολο των δηλώσεων εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ