Έγγραφο – φωτιά από τον Κυριάκο Τόμπρα για τον Καλογρίτσα που ανακοίνωσε ότι δεν θα προσέλθει την Τρίτη!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έγγραφο με το οποίο αποδεικνύεται ότι ο εργολάβος γνώριζε και αναγνώρισε την οφειλή του στο λιβανέζικο όμιλο προσκόμισε ο μάρτυρας Κυριάκος Τόμπρας! Ακριβώς 3 εκατομμύρια €! Ραγδαίες εξελίξεις με τον Χρήστο Καλογρίτσα να δηλώνει ότι δεν θα προσέλθει στην εξεταστική την ερχόμενη Τρίτη, επικαλούμενος ανάρρωση από το εμβόλιο!
Καταρρέει από τον πρώτο μάρτυρα το επινόημα της «Καλογριτσιάδας». Ο Κυριάκος Τόμπρας κατέθεσε στην Προανακριτική έγγραφο με το οποίο -σύμφωνα με πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης- ο Χρήστος Καλογρίτσας αναγνωρίζει την οφειλή των 3 εκατ. ευρώ προς την CCC. Μάλιστα, ο μάρτυρας αποκάλυψε και το ύψος της αμοιβής του για την διαμεσολάβηση, γεγονός που αποδομεί πλήρως το αφήγημα περί διαμεσολάβησης του Νίκου Παππά ανάμεσα στον εργολάβο και τους Λιβανέζους μεγαλοεπιχειρηματίες.

Πλήθος στοιχείων κατέθεσε ο Κυρ. Τόμπρας κατά τη δεύτερη κατάθεσή του στην Προανακριτική. Ο μάρτυρας έφερε στο «φως» e-mail που δεν συμπεριλήφθηκε στη δικογραφία, όπως επίσης μία χειρόγραφη συμφωνία που συντάχθηκε δύο χρόνια μετά το πέρας του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες και φέρει τις υπογραφές του ιδίου αλλά και των Χρ. Καλογρίτσα και Χούρι.

Επί της ουσίας, με το χειρόγραφο που κατέθεσε ο κ. Τόμπρας, αποδεικνύεται ότι ο Χρ. Καλογρίτσας διαπραγματευόταν δύο χρόνια μετά το αποτυχημένο τηλεοπτικό εγχείρημα με εκείνους που μήνυσε, αναγνωρίζοντας ότι χρωστά τα 3 εκατ. ευρώ που προσπαθεί μέσω νομικών κινήσεων και πολιτικής εκμετάλλευσης από ΝΔ – ΚΙΝΑΛ να διατηρήσει στην τσέπη του.

Δείτε το έγγραφο:

Έγγραφο καλογρίτσας Τόμπρας

Η συνέχεια εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ