Δεν τολμούν να καλέσουν τους Χούρι στην προανακριτική για Καλογρίτσα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η προανακριτική για τον Νίκο Παππά και τον Χρήστο Καλογρίτσα θα μείνει στην ιστορία ως το μεγαλύτερο φιάσκο εντός ελληνικού κοινοβουλίου.
Ο λόγος είναι εμφανής. Ο κύριος μάρτυρας που έχει γίνει η αφορμή για να ξεκινήσει η προανακριτική με τις καταγγελίες του, ο Καλογρίτσας, αποφεύγει να εμφανιστεί! Στέλνει μάλιστα και εξώδικα στην επιτροπή που έχει συστηθεί υποτίθεται για να τον υπερασπιστεί!

Ο πλέον κωμικό όμως είναι άλλο. Ότι η κυβέρνηση που έκανε προανακριτική επειδή «η οικογένεια Χούρι έστησε έργο με την κυβέρνηση ΣυΡιζΑ για να αλλοιώσουν το τηλεοπτικό τοπίο» (!!), αρνείται να καλέσει την οικογένεια Χούρι για να καταθέσει στην προανακριτική!

Ξέρετε γιατί το κάνουν; Ή μάλλον γιατί φοβούνται να τους καλέσουν; Μα φυσικά γιατί οι Χούρι δεν είναι Παπαγγελόπουλος που καθόταν να τον συκοφαντεί ο κάθε πολιτικάντης. Με το που θα τους καλέσουν, Ενώ μάλιστα υπάρχει απόφαση διεθνούς δικαστηρίου που διαψεύδει τους ισχυρισμούς της κυβέρνησης, για κάθε του κουβέντα κάθε βουλευτής θα είναι υπόλογος. Τυχόν συκοφαντίες δηλαδή και αναπόδεικτες κατηγορίες, θα φέρουν τους φορείς τους αντιμέτωπους όχι μόνο με την ελληνική δικαιοσύνη. Αλλά και την διεθνή.
Και αυτό το ξέρουν πάρα πολύ καλά οι «γάτοι» της πλειοψηφίας γι’ αυτό δεν τολμούν να καλέσουν την οικογένεια στην φαρσοκωμωδία που έχουν στήσει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ