Ανακοίνωση… χάδι στην Χούντα της 21ης Απριλίου από τον Κυριάκο Μητσοτάκη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

netakias

Σύμφωνα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, η επταετής Χούντα των Συνταγματαρχών, παιχνίδια πρακτόρων, αντικομμουνισμός, η κατάλυση της Δημοκρατίας  με τα Τανκς και η εθνική τραγωδία της Κύπρου ήταν… απλά λαϊκισμός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ η νδ πριν το μητσοτακη: Πως ο Κωνσταντίνος Καραμανλής εγκαθίδρυσε την Γ΄ Ελληνική Δημοκρατία (Ημερολόγιο – Ντοκουμέντα)

Σύμφωνα με το κυβερνών κόμμα η Χούντα ήρθε από την πολιτική ένταση και τον «λαϊκισμό».

Δηλαδή η στυγνή κατάλυση της Δημοκρατίας με τα όπλα, είναι λαϊκισμός.

Με την ανακοίνωση αυτή φαίνεται πως η ΝΔ  δικαιολογεί το αντικομμουνιστικό μένος του δικτάτορα Παπαδόπουλου, που είχε πει πως η κατάλυση της δημοκρατίας ήλθε για να αποκρουστεί ο κομμουνιστικός κίνδυνος.

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΧΟΥΝΤΑ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ (2)

Τα χουντικά ορφανά που έχει μαζέψει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προφανώς γιατί είναι της ίδιας ιδεολογίας με αυτούς, έχουν βάλει στο πλυντήριο την σοβαρή Χρυσή Αυγή, τους Χουντικούς και τον… ΣΕΒ, με ολίγη έκθεση Πισσαρίδη και το ονόμασε κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Ειδικότερα, η ΝΔ αναφέρει στο μήνυμά της:

«Η 21η Απριλίου είναι η μαύρη επέτειος ενός καθεστώτος που προκάλεσε πληγές και τραγωδίες. Η Χούντα καταπάτησε τα δημοκρατικά δικαιώματα, βασάνισε και δολοφόνησε πολίτες για τις απόψεις τους, ανέκοψε την πρόοδο της χώρας και, βέβαια, προκάλεσε τον ακρωτηριασμό της Κύπρου.

Το πραξικόπημα των συνταγματαρχών είναι μια διαρκής υπόμνηση των δεινών που μπορεί να φέρει ο ακραίος διχασμός που θρέφεται από τον λαϊκισμό και την έλλειψη στοιχειώδους συνεννόησης των πολιτικών δυνάμεων. 54 χρόνια μετά, η προστασία και η διαρκής ενδυνάμωση της Δημοκρατίας παραμένει υπόθεση όλων μας. Κάθε μέρα, οι Έλληνες ενωμένοι μπορούμε να κάνουμε το «ποτέ ξανά» από σύνθημα, πραγματικότητα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ