Μέτρα σοβιετικού τύπου για να εμποδίσουν την έξοδο των πολιτών στα χωριά

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με μέτρα που παραπέμπουν στην σοβιετική ένωση η κυβέρνηση προσπαθεί να αποτρέψει την έξοδο των πολιτών από τα μεγάλα αστικά κέντρα προς τα χωριά. Μέτρα που οπωσδήποτε δεν παραπέμπουν σε δημοκρατικό, δυτικό καθεστώς.

Αστυνομία παντού: Εκατοντάδες μπλόκα, drones, ελικόπτερα και τσουχτερά πρόστιμα, δημιουργούν ένα εφιαλτικό τοπίο που όμοιο του δεν έχει γνωρίσει η Ελλάδα τις τελευταίες δεκαετίες. Εάν λοιπόν ο κομμουνισμός είναι η απάντηση σε θέματα όπως η πανδημία, τότε η κυβερνησή ας παραιτηθεί και ας ορίσει πρωθυπουργό τον Δημήτρη Κουτσούμπα, που έχει και μεγαλύτερη εμπειρία.

Ειδικά για την Αττική, εκτός από τα διόδια θα γίνονται έλεγχοι και στους παράδρομους των εθνικών οδών. Ετσι αναμένεται να μπουν σε εφαρμογή:

Μπλόκα σε όλους τους οδικούς άξονες που οδηγούν εκτός αστικού ιστού, (λεωφόρο Μαραθώνος, Λαυρίου, Αθηνών- Σουνίου, Παραλιακή, Λεωφόρο Διονύσου, κ.λπ.).
Παρουσία έξω από ναούς από σήμερα και κυρίως την Μεγάλη Παρασκευή και την Ανάσταση
Αυξημένη επιτήρηση με περιπολίες και μόνιμη παρουσία αστυνομικών στην Βαρβάκειο αγορά, στην Λαχαναγορά και στις περιφερειακές αγορές, σούπερ μάρκετ και άλλα καταστήματα τροφίμων και για την τήρηση των αποστάσεων ασφαλείας
Αυστηροί ελέγχοι σε ανοιχτούς χώρους όπως το Ζάππειο, Φιλοπάππου, Πεδίο του Άρεως, Τατόι, άλση και πλατείες, ιδίως την ημέρα του Πάσχα.
Για την αποτελεσματικότερη δε εφαρμογή των μέτρων και την επιτήρηση της κυκλοφορίας θα χρησιμοποιηθούν, κυρίως στην Αθήνα και στις άλλες μεγάλες πόλεις, τα drones και τα ελικόπτερα της ΕΛ.ΑΣ., προκειμένου να υπάρχει συνολική εικόνα της κατάστασης και να δίνονται κατευθύνσεις στις αστυνομικές δυνάμεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ