Τους έκοψε την μάσα ο Χαρδαλιάς

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τέλος στην φαρσοκωμωδία που παραλίγο να σημειώσει το Δημόσιο κατά πολλά εκατομμύρια ευρώ έβαλε ο Νίκος Χαρδαλιάς με την απόφασή του να διαπραγματευθεί απευθείας με το κινέζικο εργοστάσιο παραγωγής τεστ αυτοδιάγνωσης (self test). Επιτυγχάνοντας μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες τιμή εξαιρετικά χαμηλότερη από όλες τις τιμές που προσέφεραν για το ίδιο προϊόν διάφοροι μεσάζοντες.

Είναι άγνωστο πως θα αντιδράσουν κάποιοι που έβγαλαν εκατομμύρια παρέχοντας τα συγκεκριμένα τεστ σε άλλους διαγωνισμούς του Δημοσίου, όπως η περιφέρεια Αττικής. Πάντως ο Χαρδαλιάς έπραξε το σωστό διότι όταν βλέπεις σε έναν διαγωνισμό εμφανίζονται πολλές εταιρίες με το ίδιο προϊόν και να αποδεικνύεται μάλιστα ότι Κυκλοφορούν μαϊμού τεστ της ίδιας της εταιρείας, με αποτέλεσμα εκτός από την οικονομική ζημιά για το Δημόσιο να τίθεται η δημόσια υγεία σε μέγιστο κίνδυνο, τότε γράφεις στα παλιά σου τα παπούτσια τις ντιρεκτίβες και προχωράς σε απευθείας διαπραγμάτευση.

Με την ενέργεια αυτή του Νίκου Χαρδαλιά σταματάει το φαγοπότι και στο ευρύτερο δημόσιο, διότι ουδείς πλέον θα τολμήσει να στήσει διαγωνισμό με τα συγκεκριμένα προϊόντα υπερτιμολογημένα. Ενώ ανοίγει ο δρόμος και για διερεύνηση της αγοράς του συγκεκριμένου προϊόντος σε σκανδαλώδεις τιμές από δημόσιους φορείς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ