Μαυρο Πάσχα Ελλήνων

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

της Λέττας Καλαμαρά

Τον αυτοσκοπό της συνέχισης του αδικαιολόγητου πολιτικά lockdown, τον εγκλεισμό των Ελλήνων και αυτό το Πάσχα, πετυχαίνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως Πρωθυπουργός της Ελλάδας και όχι των Ελλήνων με την ανοχή μίας ανύπαρκτης και σε συναλλαγή Εκκλησίας. Με επικοινωνιακό βομβαρδισμό την αστυνομοκρατία στους δρόμους απειλεί κάθε Έλληνα που τολμά να μετακινηθεί στον τόπο καταγωγής του, στην ύπαιθρο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ικανοποιεί πλήρως τα αφεντικά του που επιβάλουν στους Έλληνες την αθεΐα και την εξάλειψη κάθε ήθους και εθίμου που στήριξε την ύπαρξη του Έθνους μας. Το νέο μοντέλο του εξυμνεί την Υγεία υπεράνω της Ελευθερίας, θεοποιεί και αποποινικοποιεί τα επιστημονικά εγκλήματα και επιβάλλει τον εγκλεισμό ως λύτρωση του Ανθρώπου.

Ούτε με πολιτικά ούτε επιστημονικά κριτήρια, που είναι εξάλλου άνευ ουσίας καθώς πλέον οι κ.κ. καθηγητές μπορούν να λένε και να προτείνουν επιστημονικά ό,τι θέλουν χωρίς συνέπειες, μπορεί κάποιος να δικαιολογήσει πώς τα κρούσματα είναι υψηλότερα στην Ελλάδα του κομμουνιστικού lockdown και με τις ουρές αναμονής σε τράπεζες,σούπερ μάρκετ κ.ά, σε σύγκριση με τις γειτονικές χώρες. Εκεί που κινούνται μήνες τώρα ελεύθερα στους δρόμους, περπατάνε χωρίς μάσκες στους εξωτερικούς χώρους, χαμογελάνε κοιτάζοντας πρόσωπα και μετακινούνται στην Επικράτεια της χώρας τους χωρίς κανέναν περιορισμό.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατέστρεψε και καταστρέφει την Ελλάδα, ψωνίζει κρατικά από Κίνα, εξαπάτησε τους Έλληνες στο ζήτημα της Μακεδονίας, προσφέρει στην Τουρκία την ΑΟΖ της Ελλάδας και επιζητεί να ενταφιάσει τα πλούσια ορυκτά της χώρας ώστε να μην ορθοποδήσει ποτέ. Με πράσινα φύκια εργάζεται για την αποτροπή του αγωγού EastMed και την επερχόμενη στρατηγική αναβάθμιση της Ελλάδας στο νέο αιώνα με τη φωταγώγηση της Ευρώπης. Αυτοί είναι οι άξονες της πολιτικής του μαζί φυσικά με τη σταδιακή εξαθλίωση των Ελλήνων πλην της Αυλής του.

E91129FB 4F7A 461D 84CE EB8A15D6A666

Ικανοποιεί πλήρως τον στρατηγικό στόχο της Τουρκίας και της Γερμανίας για τη διατήρηση της γέφυρας ανομίας στην περιοχή μας χωρίς κανέναν έλεγχο και ασφάλεια. Ως ένας διαχειριστής του Κράτους της Ελλάδας, ένας Διευθύνων Σύμβουλος, πλουτίζει πολιτικά κάνοντας τους Έλληνες πιο φτωχούς. Έχει την Ελλάδα στη λάθος πλευρά του πολέμου, την ηττημένη Γερμανία, με τη διεθνή οργανωμένη ελίτ της, για να παραμείνει στην εξουσία. Θα έχει το σύνηθες τέλος της ιστορίας, ο ίδιος, όπως οι προκάτοχοί του και οι χειροκροτητές τους.

Η παράδοση του Ιούδα και η Σταύρωση των Ελλήνων και αυτό το Πάσχα Ελλήνων είναι προ των Πυλών διά χειρός Μητσοτάκη μαζί με τους χιλιάδες διακομματικούς Γραμματείς και Φαρισαίους του που αγαλλιάζουν μαντρώνοντας παιδιά.

Κοντά είναι όμως και η αληθινή Ανάσταση μας. Ο Ορυκτός Πλούτος μας θα αναβλύσει δια πυρός και σιδήρου…

thedayaftergr.blogspot.com

ΔΗΜΟΦΙΛΗ