Ο αριθμός των θανάτων ανεβαίνει στην Ελλάδα αλλά δείχνουμε με το δάχτυλο την Ινδία…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γράφει η Αναλίνα Λάμπρου

Μέτα από ενάμιση χρόνο πανδημίας, με περιορισμούς και απαγορεύσεις σήμερα καταγράψαμε 10000 χιλιάδες νεκρούς.

7E7E3FF2 CDE0 4FBD 9C6D EDFCF8664EE2
Η αύξηση θερμοκρασίας όχι μόνο δεν μείωσε τα κρούσματα στην Ινδία αλλά τα εκτόξευσε

Και όμως ακούω πολιτικούς να ισχυρίζεται πως με το που θα ανέβει η θερμοκρασία, θα μειωθούν τα κρούσματα, διότι η ζέστη σκοτώνει τον κορονοϊό! Προφανώς αυτό δεν ισχύει για την Ινδία, γιατί με 40 βαθμούς θερμοκρασία, τα κρούσματα έχουν τετραπλασιαστεί!

3BE07918 0E9B 4310 9097 09644DF8B6F4
Αύξηση κρουσμάτων και αντίστοιχη αύξηση θανάτων στην Ινδία

113DB0B4 F8FC 4B8E ADD6 0910225BF784

Φέρνοντας όμως σαν παράδειγμα την Ινδία, σε κάνει να αναρωτιέσαι πως είναι δυνατόν να έχουν σχεδόν αναλογικά λιγότερους θανάτους;

Για την ακρίβεια ενώ τα κρούσματα τετραπλασιάστηκαν από το ανώτατο σημείο που είχαν φτάσει το προηγούμενο διάστημα, οι θάνατοι μόλις διπλασιάστηκαν.

9F9B0A57 53DE 40AB A10C CA0D82CD2709
Προκαλεί θλίψη η σύγκριση της θνησιμότητας ανάμεσα σε Ινδία και Ελλάδα

Τι φταίει πραγματικά και η Ελλάδα είναι σε τέτοια άθλια θέση σε σύγκριση ακόμα και με την Ινδία; Πως είναι δυνατόν η Ελλάδα να έχει πολλαπλάσια θνησιμότητα από μία χώρα σαν την Ινδία; Φταίει η φαρμακευτική υποδομή της Ινδίας η οποία είναι έδρα για πολλές βιομηχανίες φαρμάκου; Φταίει η επίσημη αντιμετώπιση των κρουσμάτων με συγκεκριμένα αντιβιοτικά – φάρμακα, όπως προκύπτει από τις επίσημες ιστοσελίδες του ινδικού υπουργείου υγείας; Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν φταίει ο καιρός.

Τα μονοκλωνικά που ούρλιαζε ο Παύλος Πολακης μήνες τώρα, την ίδια δουλειά θα κάνανε και θα είχαμε γλυτώσει και δεν θα είχαμε ακούσει το θλιβερό σημερινό νούμερο. Το συμπέρασμα από όλα αυτά, είναι πως η Κυβέρνηση αλλά και η επιτροπή επιστημόνων θα πρέπει να δώσουν εξηγήσεις. Μάλλον για αυτό θεσμοθέτησαν το ακαταδίωκτο. Για να μην δώσουν εξηγήσεις που οφείλουν στον ελληνικό λαό.
Άντε καλό πασχα αδέλφια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ