Τρομερές καταγγελίες: Τούρκοι στρατολογούν τζιχαντιστές για να πολεμήσουν κατά των Ρώσων!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποκαλύπτεται ο επικίνδυνος ρόλος της Τουρκίας στην ευρύτερη περιοχή.

Συριακές πηγές που όμως επιβεβαιώνονται από ανταποκριτές στην Γερμανία, αποκαλύπτουν ότι τούρκοι πράκτορες, με τον ίδιο τρόπο που στρατολόγησαν ισλαμιστές τρομοκράτες για την Λιβύη και το Ναγκόρνο Καραμπάχ, τώρα στρατολογούν φονιάδες για να πολεμήσουν στην Ανατολική Ουκρανία! Από την δεξαμενή που διαθέτουν στην Συρία.

Οι πληροφορίες αυτές έχουν προκαλέσει οργή στην Ρωσία, διότι είναι απολύτως διασταυρωμένες και φαίνεται να είναι απόρροια της στρατηγικής συμφωνίας αμυντικής συνεργασίας που υπέγραψε η Ουκρανία με την Τουρκία πριν από λίγο καιρό. Σε αυτό το πλαίσιο, οι τούρκοι φαίνεται ότι θα προμηθεύσουν με ισλαμιστές τρομοκράτες της ουκρανικές δυνάμεις, προκειμένου να προβούν σε θηριωδίες κατά του άμαχου πληθυσμού στην ανατολική Ουκρανία, καθώς ουδέποτε αυτά τα άνανδρα κτήνη θα τολμούσαν να αναμετρηθούν με τον ρωσικό στρατό όσα λεφτά κι αν έπαιρναν.

Η Τουρκία μάλιστα φέρεται να δίνει διπλή αμοιβή για το μέτωπο της ανατολικής Ουκρανίας από αυτή που δίνει για την Λιβύη, ενώ προτιμούνται ισλαμιστές που γνωρίζουν ρωσικά. Κυρίως τσετσενικής καταγωγής.

Ακόμα το Κρεμλίνο δεν έχει σχολιάσει την είδηση, αλλά η αντίδραση πρέπει να θεωρείται επιβεβλημένη. Δεν πρέπει να ξεχνάμε τις πρόσφατες μαζικές εφόδους των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών σε σπίτια τουρκόφωνών της Κριμαίας. Αφού και τότε υπήρχαν πληροφορίες ότι σχεδιαζόταν προβοκάτσια έως και τρομοκρατικό χτύπημα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ