Η Γερμανία θέλει τώρα να μας επιστρέψει πίσω πρόσφυγες! Το σχέδιο μετατροπής της Ελλάδας σε «αποθήκη ψυχών»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εξυπηρετούν για ακόμα μια φορά και το βρώμικο σχέδιο της Τουρκίας.
Την ίδια στιγμή που κάποιοι στην ελληνική κυβέρνηση βαυκαλίζονται, ομνύοντας στην «ευρωπαϊκή αλληλεγγύη» για το Μεταναστευτικό, αποδεικνύεται ότι οι «εταίροι» μας προσπαθούν να βρουν τρόπους για να ξεπεράσουν ακόμα και δικαστικές αποφάσεις των δικών τους χωρών, που τους αποτρέπουν από το να επαναπροωθήσουν μετανάστες που έχουν λάβει χαρτιά στη χώρα μας.

Η αποκάλυψη έγινε από άρθρα σε γερμανικά μέσα, τα οποία αναφέρουν ως πηγή το γερμανικό υπουργείο Εσωτερικών και θεωρούνται αξιόπιστα. Σύμφωνα με ένα από αυτά, «η Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας θέλει να μπορεί να στείλει πίσω αιτούντες άσυλο που αναγνωρίστηκαν ως πρόσφυγες στην Ελλάδα, αλλά αργότερα ταξίδεψαν στη Γερμανία. Για το σκοπό αυτό, προτάθηκε στην ελληνική κυβέρνηση να χρηματοδοτήσει τη διαμονή και την περίθαλψή τους. Μεταξύ άλλων, αυτό περιλαμβάνει την ενοικίαση ελληνικών ξενοδοχείων για πρόσφυγες που θα επιστρέφουν από τη Γερμανία».
Ο μόνος λόγος για τον οποίο ακόμα δεν το κάνουν αυτό οι «φίλοι» μας Γερμανοί είναι ότι υπάρχουν αποφάσεις γερμανικών δικαστηρίων που το απαγορεύουν, κυρίως διότι δεν υπάρχουν «εγγυήσεις» ότι οι συγκεκριμένοι άνθρωποι θα έχουν όλα όσα τα γερμανικά δικαστήρια θεωρούν ως ελάχιστο επίπεδο διαβίωσης για τους αναγνωρισμένους πρόσφυγες. Γι’ αυτό, οι Γερμανοί προσφέρουν χρήματα, προκειμένου, με διακρατική συμφωνία, να μπορέσουν να μας τους στείλουν «πακέτο», εξασφαλίζοντας με δικά τους χρήματα τη διαμονή τους, τουλάχιστον, στην Ελλάδα.
Παρά το γεγονός ότι η ελληνική πλευρά διαμηνύει ότι δεν πρόκειται να δεχθεί αυτού του είδους τη «συμφωνία», τονίζοντας ότι προγράμματα ενσωμάτωσης υπάρχουν και στην Ελλάδα, με πηγές από το υπουργείο Μετανάστευσης να τονίζουν ότι η δημιουργία άλλων προγραμμάτων επαναπατρισμού θα έχει αντίθετα αποτελέσματα, οι γερμανικές κινήσεις δείχνουν ξεκάθαρα τους σκοπούς της Γερμανίας. Με δεδομένο μάλιστα ότι μπορεί τελικά να καταφέρουν να βρουν άλλους τρόπος να ξεπεράσουν τα δικαστικά εμπόδια, θα πρέπει να προετοιμαζόμαστε σχετικά.
Η γερμανική πρόταση για επιστροφή «προσφύγων» στην Ελλάδα, με τη Γερμανία να αναλαμβάνει τα έξοδα διαμονής τους, σύμφωνα με την Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου, ισοδυναμεί με «σχέδιο εθνικής αλλοίωσης του πληθυσμού» και το κόμμα προειδοποιεί την κυβέρνηση πως η αποδοχή μιας τέτοιας πρότασης ισοδυναμεί με εθνική μειοδοσία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ