Δικηγόρος, ψάχνει εκτάκτως για δικηγόρο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δικηγόρος που το όνομα του είχε ακουστεί πρόσφατα σε πολύκροτη υπόθεση που απασχολεί αυτές τις ώρες την επικαιρότητα, ψάχνει για …δικηγόρο!

Προφανώς η υπόθεση με την Εγκληματική οργάνωση έχει πολλά παρακλάδια και θα ζήσουμε απίστευτες καταστάσεις το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Να σημειωθεί μάλιστα ότι λίγες εβδομάδες πριν, είχαμε μία πραγματική κακοποίηση του νομοθετικού πλαισίου της χώρας, προκειμένου να υπάρξει ουσιαστικά εκβιασμός απέναντι σε δημοσιογράφους και πολιτικούς που προσπαθούσαν να σπάσουν το απόστημα της διαφθοράς.

Εκτός λοιπόν από τον έλεγχο που διεξάγουν οι διωκτικές αρχές και η ελληνική δικαιοσύνη, είναι βέβαιο ότι θα ακολουθήσει καταιγισμός μηνύσεων από τους παθόντες που βρέθηκαν στο στόχαστρο της εγκληματικής οργάνωσης ακόμα και με «νομότυπες» μεθόδους.
Για την ακρίβεια, σύμφωνα με πληροφορίες του Ολυμπία, άνθρωποι που κυνηγήθηκαν άδικος επειδή υποστήριξαν τα αυτονόητα, έχουν βάλει στο μικροσκόπιο τηλεοπτικές εκπομπές και δηλώσεις καλεσμένων και μη για τις οποίες θα προσφύγουν στη δικαιοσύνη αστικά και ποινικά.

Ο συγκεκριμένος δικηγόρος όμως και προφανώς ανησυχεί και για επικοινωνίες και ισχυρισμούς που είχε διατυπώσει εγγράφως και τώρα πιθανότατα βρίσκονται στα χέρια των αρχών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ