Εξευτελισμός! Νέα συμφωνία για υδρογονάνθρακες υπογράφει η Λιβύη με την Τουρκία!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρόκειται για την απόλυτη προσβολή προς την Ελλάδα. Προσωπικά για τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος έκανε το εγκληματικό λάθος να ταξιδέψει στην Λιβύη προκειμένου να εξυπηρετήσει δυο – τρεις έλληνες ολιγάρχες και φυσικά της Κατερίνας Σακελλαρόπουλου που δέχτηκε εδώ τον Λίβυο ομόλογο της και μονολογούσε φιλοσοφώντας.

Την ίδια στιγμή η Λιβύη συνεχίζεις την γραμμή του παράνομου τουρκολιβυκού μνημονίου γράφοντας στα παλιά της τα παπούτσια και την διεθνή νομιμότητα και την ελληνική εθνική κυριαρχία.

Ο υπουργός πετρελαίου και φυσικού αερίου της Λιβύης Μοχάμεντ Άουν συζήτησε με τον Τούρκο πρέσβη στη Λιβύη Κανάν Γιλμάζ, την Τετάρτη, τρόπους συνεργασίας στον τομέα της ενέργειας υδρογονανθράκων.

Αυτό πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια συνάντησης μεταξύ των δύο μερών, στην πρωτεύουσα, Τρίπολη, σύμφωνα με τον Αχμέντ αλ Ταρχούνι , Διευθυντή Πληροφοριών και Επικοινωνιών στο Υπουργείο Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου.

Ο Αλ-Ταρχούνι είπε ότι τα δύο μέρη συζήτησαν τρόπους για «υπογραφή μνημονίου συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών στον τομέα της ενέργειας υδρογονανθράκων».

Η δήλωση του υπουργείου Πετρελαίου ανέφερε ότι ο Τούρκος πρέσβης δήλωσε ότι «ελπίζει ότι αυτό το μνημόνιο θα υπογραφεί κατά την επίσκεψη τουρκικής αντιπροσωπείας στη Λιβύη στα μέσα της επόμενης εβδομάδας».

ΠΗΓΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ