Η Aegean πήρε τα 120 εκ. της κρατικής επιχορήγησης… αλλά το Άγιο Φως στην Λάρισα και όχι μόνο δεν έφτασε ποτέ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

23 Δεκεμβρίου 2020 

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έκρινε ότι η επιχορήγηση ύψους 120 εκατ. ευρώ της Ελλάδας στην Aegean Airlines είναι σύμφωνη με τους κανόνες της ΕΕ για τις κρατικές ενισχύσεις. Το μέτρο αποσκοπεί στην αποζημίωση της αεροπορικής εταιρείας για τις ζημίες που υπέστη άμεσα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και των ταξιδιωτικών περιορισμών που επέβαλε η Ελλάδα και άλλες χώρες προορισμού για την ανάσχεση της εξάπλωσης του κορονοϊού…..

Υ.Γ 

Σύμφωνα με χθεσινό ρεπορτάζ…

Την ίδια ώρα, είναι έτοιμος ο σχεδιασμός ώστε να πραγματοποιηθεί άμεσα η μεταφορά του σε όλη την Ελλάδα εγκαίρως, καθώς φέτος η πανδημία του κορωνοϊού οδήγησε στην απόφαση η Ανάσταση να γίνει στις 21:00 και όχι τα μεσάνυχτα.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, μετά την Αθήνα το Άγιος Φως θα αναχωρήσει με περιφερειακές πτήσεις για 12 πόλεις, οι οποίες είναι οι εξής:

Θεσσαλονίκη
Αλεξανδρούπολη
Λάρισα
Ιωάννινα
Ηράκλειο
Χανιά
Ρόδος
Σάμος
Σαντορίνη
Κως
Κέρκυρα
Κεφαλονιά
Τη μεταφορά του Αγίου Φωτός αναλαμβάνουν δύο ελληνικές αεροπορικές εταιρείες, η Aegean airlines και η Sky express.

Η Aegean τα πήρε τα 120 εκ. της κρατικής επιχορήγησης… αλλά το Άγιο Φως στην Λάρισα και όχι μόνο δεν έφτασε ΠΟΤΕ.  

υπεξ αγιοφως

Υπενθυμίζουμε την ανακοίνωση του ΥΠΕΞ…η οποία καταλήγει ως εξής…

“Ο κ. Υφυπουργός θα επιστρέψει μεταφέροντας το Άγιο Φως στις 18.30 το απόγευμα της ίδιας ημέρας στο αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».
Η Πολιτεία έχει μεριμνήσει για την μεταφορά του Αγίου Φωτός από τον Πανάγιο Τάφο στην Αθήνα και από εκεί σε όλη την Ελλάδα. To πράττει με την προσήκουσα ευλάβεια, ταπεινότητα και κατάνυξη. “

aegean larisa

Το θέμα είναι ότι μετά την επιχορήγηση που πήρε η εταιρεία, θα έπρεπε η κυβέρνηση να απαιτήσει την μεταφορά του φωτός παντού όπως έγινε το 2019… Αυτό θέλει να καταδείξει το άρθρο…  

ΔΗΜΟΦΙΛΗ