Συγκλονιστικές εικόνες με τα χριστιανόπουλα της Συρίας που το ελληνικό κράτος απεμπόλησε

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Είναι τα παιδιά των ελληνορθόδοξων της Συρίας! Παρελαύνουν ελεύθερα μετά από επτά χρόνια διωγμών από τους ισλαμιστές τρομοκράτες και τους τούρκους δολοφόνους.
F3D15F01 4853 4BD7 BB3D CED9A8ED9EF4

Γράφει χαρακτηριστικά η Βανέσα από την Συρία στο Twitter:

Κάνοντας την καρδιά μου να τραγουδά. Όχι έναν λυγμό στη θέα αυτή. Τα παιδιά είναι παιδιά, συμμετέχοντας στις πομπές της Μεγάλης Παρασκευής στη χριστιανική πόλη της Συρίας, Al Sqeilbiyyeh στα σύνορα του Νότιου Idlib . Μετά από 7 χρόνια πολιορκίας και πυραύλων, αυτά τα παιδιά μπορούν να συγκεντρωθούν χωρίς φόβο. ο Θεός να ευλογεί τον Συριακό στρατό!

FBDE19D3 4537 4CA6 A87A 1CD392EC4C01

Και συμπληρώνει με πικρία η Βανέσα από την Συρία: Δυστυχώς οι παππούδες μου ήταν οι τελευταίοι που μίλησαν ελληνικά. Τα ελληνικά σχολεία έκλεισαν και πλέον ελληνικά μαθαίνουν μόνο οι ελληνορθόδοξοι κληρικοί.

Εδώ βλέπεις τα διαχρονικά εγκλήματα που ελληνικού κράτους. Άφησαν το υπερόπλο του παγκόσμιου ελληνισμού και της ορθοδοξίας να πέσει σε χέρια τρίτων. Ενώ όλη η μέση Ανατολή δίψαγε για Ελλάδα, εμείς φάγαμε τα λεφτά στα χρηματιστήρια, στις απάτες, και στις τράπεζες. Αντί να εξάγουμε ελληνισμό, εισάγαμε σκουπίδια και μακάρι να έρθει κάποτε ένας ηγέτης που θα ανασυστήσει τον Παγκόσμιο Ελληνισμό…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ