Λευτερης Λαζαρου: Ο Σεφ του δείπνου της Σακελλαροπούλου δεν ανοίγει το μαγαζί του και κατακεραυνώνει τις κυβερνητικές αποφάσεις για την εστιαση

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απογοητευμένοι από τον τρόπο που ανοίγει η κυβέρνηση την εστιαση είναι πολλοί σεφ. Χαρακτηριστικο παράδειγμα ο Λαζαρου, ο σεφ που ετοίμασε το δείπνο της Σακελλαροπούλου στους ξένους ηγέτες για τα 200 χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης, που εξηγεί τους λόγους σε τηλεοπτική του εμφάνιση, στον Αντ1.

99C7D5E9 962F 4CFE 90DC 742C9E2F53CE

Οπως λεει δεν θα ανοίξει για δύο λόγους:

Πρώτον γιατί είναι πολύ δύσκολη τροφοδοσία του εστιατορίου εν μέσω αργιών και ότι μετά από 6,5 μήνες απραξίας θα ήταν εξαντλητικό το ωράριο των υπαλλήλων, προκειμένου να ετοιμάσουν το μαγαζί.

Ο δεύτερος λόγος τα έργα ανάπλασης στο Μικρολίμανο, όπου βρίσκεται το κατάστημα του κ. Λαζάρου.

https://youtu.be/44K7nY4LdUw

Βέβαια δεν σταμάτησε εκεί και πέταξε και το καρφί του για την απαγόρευση της μουσικής και για τις δηλώσεις των ειδικών περί αποφυγής των δυνατών συζητήσεων, διερωτώμενος: Έχετε ακούσει να φωνάζουν μέσα σε εστιατόρια;

Με αυτά τον τον τρόπο είπε σπρώχνουμε τους νέους και πάλι στις πλατείες, τσουβαλιάζοντας τους ενώ το μεγάλο ξέσπασμα του ήρθε όταν αναφέρθηκε στην απαγόρευση κυκλοφορίας στις 11 παρά τέταρτο το βράδυ, κατακεραυνώνοντας την κυβέρνηση με τα λόγια του, λέγοντας πως είναι αδύνατο ένας πελάτης εστιατορίου της παραλιακής να φτάσει στο κέντρο της Αθήνας χωρίς να παραβιάσει τα χρονικά όρια.

Καλύτερα να ανοίγαμε με τους όρους που κλείσαμε, ήταν η κατάληξη του ενώ υπογράμμισε ότι όταν η Πολιτεία θεσπίζει νόμους πρέπει να εξετάζει και την πρακτική τους αξία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ