Δεν έχει τέλος ο κατήφορος της ΕΡΤ – Ετοιμάζει δικό της ριάλιτι κάτω από τον μανδύα του talent show

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποτέ ξανά η δημόσια τηλεόραση δεν παρουσίαζε τόσο μπερδεμένη εικόνα. Ενώ έχει κάνει εξαιρετικές επιλογές στον τομέα της μυθοπλασίας με πετυχημένες σειρές που ξεχωρίζουν και αγαπήθηκαν από το τηλεοπτικό κοινό και έχει και εξαιρετικές μουσικές εκπομπές (Στα τραγούδια λέμε Ναι, Μουσικό Κουτί) ξαφνικά κάνει απότομη στροφή σε επιλογές αμφιβόλου ποιότητας.

Η ΕΡΤ μετατρέπεται σε ένα σύγχρονο τηλεΙανο με δυο πρόσωπα. Ένα αξιόλογο που συνδιάζει σοβαρότητα και ψυχαγωγία και ένα δεύτερο πρόσωπο, του κιτς και της trash tv που είναι αποτέλεσμα των κομματικών επιλογών στην ηγεσία της.

Κατέρρευσε η Αννιτα Πάνια βλέποντας την Ματινα Παγωνη στην ΕΡΤ

Για όσους τρόμαξαν με την εκπομπή με καλεσμένη την Ματινα Παγωνη και την αποθέωση της κακογουστιάς και της ανεύθυνης ενημέρωσης από τους παρουσιαστες της συγκεκριμένης εκπομπής, το κακό δεν σταματάει εκεί, αλλά έπονται και ακόμη χειρότερα.

Η ΕΡΤ θέλει να κάνει το δικό της talent show, εμπνευσμένη λένε από την εκπομπή που παρουσιάζει ο Αλιάγας στη Γαλλία ενώ εξετάζουν και το All together now του BBC…..

Ας του πει κάποιος ότι τα μεταξωτά talent show απαιτούν και επιδέξιες παραγωγές αν δεν θέλουν να καταντήσουν παρατράγουδα.

Υ.Γ. Αν τελικά το αποφασίσουν τους προτείνουμε σαν σήμα για την εκπομπή την επιτυχία του Ρωμανου.

Kalinda

ΔΗΜΟΦΙΛΗ