19/06/2021

Διάρρηξη με οσμή παρακράτους: Γκρέμισαν τον μισό τοίχο στο γραφείο του Τσακαλώτου για το διαρρήξουν

Άνοιξαν μια τεράστια τρύπα στον τοίχο του γραφείου του Ευκλειδη Τσακαλώτου για να το διαρρήξουν. Να σημειώσουμε ότι βρίσκεται στον έβδομο όροφο. Για να μπουν σε τόσο κόπο καταλαβαίνουμε όλοι πως κάτι εξαιρετικά συβαρο συμβαινει.

Με ανάρτηση του ο πρώην υπουργός προσπαθεί να δει την κατάσταση με χιούμορ αλλά το όλο συμβάν είναι εξαιρετικό ύποπτο εκτός από προκλητικό. Όταν κάποιοι γκρεμίζουν ολόκληρο τοίχο για να μπουκάρουν σε ένα γραφείο ενός πρώην υπουργού τότε η κατάσταση έχει ξεφύγει παρά πολύ:

382C1BEC 61BF 4DA3 BE89 810AFF5C8DC4EEB9AD9B A0E1 43EC 8554 E24E7A6D4459

Σήμερα το πρωί, μπαίνοντας στο γραφείο με τους συνεργάτες μου αντικρίσαμε αυτήν την εικόνα. Οι διαρρήκτες αφού σκαρφάλωσαν στον 7ο όροφο, έσπασαν τον εξωτερικό τοίχο, ανακάτεψαν τα έγγραφα και αφαίρεσαν τους υπολογιστές μας.

Προφανώς δεν είναι ακόμη γνωστά τα κίνητρα τους και όλα είναι πιθανά. Έχουν φυσικά γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την εξακρίβωση της ταυτότητας των δραστών και των στόχων τους.

Τίποτα και κανένας δεν θα μας τρομοκρατήσει, τίποτα και κανένας δεν θα μας φιμώσει, τίποτα και κανένας δεν θα μας σταματήσει. Και ας ψάξουν όσο θέλουν αυτά που αφαίρεσαν αν αυτός ήταν ο στόχος τους. Δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε. Το πολύ πολύ να μάθουν κάποια οικονομικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ