Αριστοτελία Πελώνη: «Είναι προοδευτικές και φιλεργατικές οι προβλέψεις» (Βίντεο)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

netakias

Αριστοτελία Πελώνη: Φιλεργατικό μέτρο η κατάργηση του 8ώρου

Η κυβέρνηση επιμένει να υποστηρίζει ότι η «διευθέτηση» του χρόνου εργασίας είναι προοδευτική ρύθμιση υπέρ των εργαζομένων.

Την ώρα που οι εργαζόμενοι βρίσκονται στα κάγκελα με τις προβλέψεις του σχεδίου νόμου της κυβέρνησης Μητσοτάκη που καταργεί το οκτάωρο, η Αριστοτελία Πελώνη εμφανίστηκε για άλλη μια φορά να επιχειρεί να κάνει το άσπρο-μαύρο.

Μάλιστα, μια ημέρα πριν από τις κινητοποιήσεις της 6ης Μαΐου που θα λάβουν μορφή καθολικής καταδίκης της κυβερνητικής πολιτικής για την επαναφορά της εργασιακής ζούγκλας,  η κυβερνητική εκπρόσωπος εξαπέλυσε επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ με ισχυρισμούς περί διαστρέβλωσης της κυβερνητικής πολιτικής.

Η Αριστοτελία Πελώνη επέμεινε ότι οι προβλέψεις είναι προοδευτικές και υπέρ των εργαζομένων ενώ κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για διαστρέβλωση των ρυθμίσεων, υποστηρίζοντας ότι το σχέδιο νόμου δεν έχει τεθεί ακόμα σε διαβούλευση.

Υποστήριξε ότι δεν καταργείται το οκτάωρο αλλά θα γίνεται «διευθέτηση» του χρόνου εργασίας μεταξύ εργαζομένων και εργοδοτών και ανερυθρίαστα έκανε λόγο για φιλεργατικές και προοδευτικές ρυθμίσεις υπέρ των εργαζομένων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Ο Χατζηδάκης πήρε το τσεκούρι του Βορίδη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ