Νύχτα τρόμου στο Μαξίμου μετά την απόφαση Μπάιντεν – Σε πανικό ο Μητσοτάκης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έξαλλος έγινε με τους συνεργάτες του ο πρωθυπουργός που τον έσυραν σε ένα ολέθριο λάθος, μόλις ενημερώθηκε για τις δηλώσεις της υπουργού εμπορίου των ΗΠΑ, Καθριν Τάι.

Η υπουργός ανακοίνωσε την πρόθεση της κυβέρνησης Μπάιντεν να βρει τρόπους για την απελευθέρωση της πατέντας των εμβολίων κατά του κορονοϊού, κάτι που ήχησε σαν καμπάνα της κόλασης στα αυτιά τουλάχιστον δύο συμβούλων του Κυριάκου Μητσοτάκη και ενός υπουργού.

Είναι οι άνθρωποι που έσυραν τον πρωθυπουργό σε αυτή την απίστευτη δήλωση εντός του ελληνικού κοινοβουλίου, κατά την διάρκεια συζήτησης σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών, όπου ειρωνεύτηκε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος είχε ζητήσει ακριβώς το ίδιο πράγμα που τώρα επιδιώκει η κυβέρνηση Μπάιντεν.

Η οργή του πρωθυπουργού είναι δεδομένη και τρομάζει τους συγκεκριμένους συμβούλους. Διότι όπως φαίνεται από το βίντεο της Βουλής, ο Κυριάκος Μητσοτάκης διάβαζε την απάντηση που αυτοί του έγραψαν, προκειμένου να ειρωνευτεί τον Τσίπρα. Για την ακρίβεια, η προσωπική πολιτική θέση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο παρελθόν, ταυτιζόταν με αυτή του Αλέξη Τσίπρα για την άρση της πατέντας προκειμένου να διαφυλαχθεί η δημόσια υγεία! Και όμως, τον έπεισαν να την εγκαταλείψει, με το επιχείρημα ότι έτσι θα ταπεινώσει τον πολιτικό του αντίπαλο!

Είναι βέβαιο ότι μετά από αυτή την εξέλιξη, θα τρίξουν τουλάχιστον δύο καρέκλες στο μέγαρο Μαξίμου.

Με πληροφορίες από το newsbreak.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ