Έχει σκεφτεί ο Τουρκος τι τους περιμένει αν τολμήσουν; Ταυτόχρονη επίθεση στα ελληνικά νησιά από κομάντος, προτείνει Τούρκος απόστρατος!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην Τουρκια τα ΜΜΕ είναι απόλυτα ελεγχόμενα από τον Ερντογαν, ότι μεταδιδουν δηλαδή εκφράζει στην ουσία το καθεστώς στο έπακρο. Όταν λοιπόν βγαίνουν απόστρατοι και προτείνουν τρόπους για να επιτεθεί η Τουρκια στην Ελλάδα τότε καταλαβαίνουμε ότι δεν μιλάμε για καποιους γραφικούς αλλά για οργανα του Ερντογαν.

Εντείνει τις προκλήσεις της η Άγκυρα που δεν διστάζει πλέον να βγάζει σε τηλεοπτικές εκπομπές απόστρατους, να καλούν σε επίθεση κατά της Ελλάδας! Αυτό ακριβώς συνέβη σε εκπομπή του CNN Turk με καλεσμένο τον απόστρατο Ερντογάν Καρακούς.

Ο συγκεκριμένος δεν δίστασε να προτείνει -σε συζήτηση σχετικά με την αλλαγή στάσης των ΗΠΑ– η Τουρκία να δημιουργήσει μικρές μονάδες κομάντο, που θα επιτεθούν ταυτόχρονα στα ελληνικά νησιά! Για του λόγου το αληθές, δείτε το βίντεο που θα πρέπει να προβληματίσει πολιτική και στρατιωτική ηγεσία για τα σχέδια της «γείτονος».

Φυσικά ο Ελληνικός Στρατός είναι πανέτοιμος να αντιμετωπίσει την οποιαδήποτε επιβουλή και καλά θα κάνει ο μπάρμπα απόστρατος, να σκεφτεί τι τους περιμένει αν τολμήσουν…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ