Έκτακτο: Εν ψυχρώ δολοφονία επιχειρηματία στο κέντρο της πόλης της Ζακύνθου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πυροβολισμοί στο κεντρο της πόλης της Ζακύνθου αναστάτωσαν πριν λίγα λεπτά κατοίκους και περαστικούς. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για δολοφονία πασίγνωστου τοπικού επιχειρηματία εναντίον του οποίου μάλιστα είχε ξαναγίνει απόπειρα τον περασμένο Ιούνιο.

Στο σημείο έχουν σπεύσει αυτή τη στιγμή αστυνομία και ΕΚΑΒ. Πληροφορίες αναφέρουν και τραυματισμό περαστικού. (Φωτογραφία τώρα από το σημείο)

Ο δολοφονημένος φέρεται να είχε καταθέσει ως μάρτυρας κατηγορίας σε βάρος δύο Αλβανών ποινικών και ενός επίορκου αστυνομικού, που είχαν κατηγορηθεί για κλοπή 550.000 ευρώ από τον σημερινό δήμαρχο Ζακύνθου. Επιπλέον, είχαν προκύψει επαφές του με άτομα που κατηγορήθηκαν ως οι αυτουργοί της δολοφονίας του 37χρονου Γιώργου Σαρακίνη, τον Αύγουστο του 2017 στη Ζάκυνθο.

Ο 53χρονος φέρεται είχε εκφράσει φόβους για τη ζωή του. Οι δράστες της προηγούμενης ένοπλης επίθεσης φορούσαν αλεξίσφαιρα γιλέκα και λευκά κράνη ώστε να προσομοιάζουν σε αστυνομικούς. Ο 53χρονος είχε δεχθεί δύο σφαίρες και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Η σύζυγός του υπέκυψε από διαμπερές τραύμα στην πλάτη.

Σήμερα εκτός από τον δολοφονημένο, φέρεται να έχει τραυματιστεί σοβαρά και ο ιδιοκτήτης καταστήματος στο οποίο έγινε η δολοφονία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ