Άψογη δουλειά από την αστυνομία στην πλατεία Νέας Σμύρνης χθες το βράδυ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την αντίθετη εικόνα με την ντροπιαστική προ μηνών στο ίδιο ακριβώς μέρος, είχαμε χθες το βράδυ. Μιλάμε για την πλατεία Νέας Σμύρνης. Όπου η τοπική αστυνομία έδωσε μαθήματα συμπεριφοράς και οργάνωσης σε αντίθεση με τα αίσχη και την αλόγιστη βία που προκάλεσε τις αλυσιδωτές αντιδράσεις στην περιοχή.

Όταν λοιπόν οι επιλογές των πολιτικών δεν είναι παρανοϊκές, η ελληνική αστυνομία ξέρει πολύ καλά να κάνει τη δουλειά της και η συντριπτική πλειοψηφία των ελλήνων αστυνομικών είναι έντιμοι και σωστοί λειτουργοί.

5D35D854 B76B 4137 B63C 1BA65BA14009
Νέα Σμύρνη – άπαντες συμμορφώθηκαν εκτός από δύο που τιμωρήθηκαν

Αποδείχτηκε λοιπόν χθες ότι αστυνομία και κοινωνία μπορούν να συνυπάρξουν και να λειτουργήσουν για το κοινό συμφέρον. Μετά από συνάντηση των αστυνομικών αρχών της Νέας Σμύρνης με τους καταστηματάρχες στην πλατεία, είχε καταστεί ξεκάθαρο πως δεν θα υπάρχει οποιαδήποτε ανοχή σε παραβίαση των μέτρων λειτουργίας για την εστίαση.

Απλά και όμορφα. Η συντριπτική πλειοψηφία των καταστηματαρχών συμμορφώθηκε και όλα κύλησαν άψογα. Δύο που θεώρησαν ότι μπορούσαν να κάνουν του κεφαλιού τους, οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο, 3000 € πρόστιμο έκαστος, και 15 ημέρες αναστολή λειτουργίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ