Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου, 2023

Έκανε μπάχαλο το Μαξίμου με τις δηλώσεις για προνόμια εμβολιασμένων ο Γεωργιαδης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για προνόμια εμβολιασμένων κάνει πλέον λόγο ο Αδωνις Γεωργιαδης με την κυβέρνηση μέσω της Πελωνη να απαντά: δεν έχει νόημα οποιαδήποτε συζήτηση περί ειδικών προνομίων για τους εμβολιασμένους, αν δεν ανοίξει πλήρως η πλατφόρμα για τους εμβολιασμούς του γενικού πληθυσμού.

Το πρωί ο Γεωργιαδης υποστήριξε ότι ο ίδιος είναι υπέρ του να έχουν «πολύ περισσότερα δικαιώματα» οι εμβολιασμένοι συμπολίτες μας έναντι των ανεμβολίαστων.

«Είναι μια κουβέντα το ποια θα πρέπει να είναι τα δικαιώματα των εμβολιασμένων. Εγώ, στη συζήτηση αυτή -λέω την προσωπική μου γνώμη-, για μένα η ιδέα να έχουν οι εμβολιασμένοι πολύ περισσότερα δικαιώματα από τους ανεμβολίαστους με βρίσκει σύμφωνο, υπό την έννοια ότι πρέπει να καταλάβουμε ότι ναι, ασκείς ένα προσωπικό σου δικαίωμα, αλλά όπως όλα τα δικαιώματα, έχει και συνέπειες. Δε μπορεί να έχεις ένα ατομικό δικαίωμα και να θες να τα έχεις όλα. Δηλαδή αγοράζεις την άποψη τη συνομωσιολογική ότι τα εμβόλια κάνουν κακό, αλλά δεν μπορείς να θέτεις σε κίνδυνο τη ζωή των υπολοίπων».

Με πληροφορίες από το militaire.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ