Σενάριο εφιάλτης με Γεραπετρίτη υπουργό εξωτερικών..!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένα εφιαλτικό σενάριο διακινούν φιλοκυβερνητικά εκδοτικά συγκροτήματα…  

Το σενάριο αυτό θέλει στον φημολογούμενο ανασχηματισμό να υπάρξει αντικατάσταση του υπουργού εξωτερικών Νίκου Δένδια, από τον υπουργό επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη. Και τον Νίκο Δένδια να αναλαμβάνει το υπουργείο οικονομικών στην θέση του Χρήστου Σταϊκούρα!

Δείτε τι γράφει η “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ” (9/5/2021) στο Θεωρείο

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΕΝΔΙΑΣ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΣ

Δεν ξέρουμε τι είναι πιο επικίνδυνο. Το σενάριο αυτό ή οι κύκλοι που το προωθούν. Φανταστείτε δηλαδή, να αναλάβει υπουργός εξωτερικών ο άνθρωπος ο οποίος με επίσημη, δημόσια δήλωση του απεμπόλησε τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας και έστειλε μήνυμα προς την Τουρκία ότι η κόκκινη γραμμή της χώρας μας, είναι τα 6 ναυτικά μίλια!

Οφείλουμε λοιπόν να υπενθυμίσουμε ότι μετά από αυτή την δήλωση, οι τούρκοι άμεσα κλιμάκωσαν τις προκλήσεις τους, αναβαθμίζοντας τες στο χειρότερο επίπεδο μετά το 1974. Εκδίδοντας NAVTEX σε απόσταση 6 μιλίων από το Καστελλόριζο!

B28998B6 00A4 401F 892F CE1A2EA1BD10

Ο χάρτης είναι σαφής για την σημασία της επέκτασης στα 12 μίλια
Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Μα φυσικά η πραγματοποίηση του σχεδίου της Τουρκίας, όπως φαίνεται στον χάρτη.

Όσοι λοιπόν επιδιώκουν μία τέτοια πολιτική αλλαγή, δεν θέλουν ούτε το καλό της Ελλάδος, ούτε όμως και του πρωθυπουργού. Τον οποίο φαίνεται να προσπαθούν να τον οδηγήσουν σε ένα πολιτικό ολίσθημα με απρόβλεπτες συνέπειες όχι μόνο για την πολιτική του σταδιοδρομία, αλλά για την ίδια την υστεροφημία του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ