Άμεση αντίδραση της Λίνας Μενδώνη σε επικίνδυνη προβοκάτσια σκοπιανών

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εξαιρετικά αντανακλαστικά επέδειξε η υπουργός πολιτισμού Λίνα Μενδώνη σε ένα επικίνδυνο και αντεθνικό σχέδιο έμμεσης αναγνώρισης σκοπιανής μειονότητας σε ελληνικό έδαφος. Πρόκειται για μία εξαιρετικά σκοτεινή υπόθεση όπου πρωταγωνιστεί μία αστική μη κερδοσκοπική εταιρία με τίτλο «Μακεδονική κίνηση προώθησης της μητρικής γλώσσας ΚΡΣΤΕ ΜΙΣΙΡΚΟΦ». Πίσω από την οποία κρύβεται ο διαβόητος παπα – Τσαρκνιάς!

Είναι λοιπόν ηλίου φαεινότερον ότι πίσω από την συγκεκριμένη δήθεν μη κερδοσκοπική εταιρεία, κρύβονται τα σχέδια αντεθνικών κύκλων που προσπαθούν να διαρρήξουν τον εθνικό κορμό δημιουργώντας ανύπαρκτα μειονοτικά θέματα.
Η συγκεκριμένη ΑΜΚΕ λοιπόν με φέρεται να εκμεταλλεύτηκε κάποιο «κενό» στο σύστημα με αποτέλεσμα να ενταχθεί στο μητρώο του Υπουργείου Πολιτισμού!

3DF39279 0871 478A 9A66 AF4F7A0B4DC2
Από το 2018 υπάρχει συγκεκριμένη εταιρεία. Στην φωτογραφία ο «παπα-Τσαρκνιάς»

Η αντίδραση της Υπουργού Λίνας Μενδώνη σύμφωνα με πληροφορίες ήταν άμεση και είναι θέμα ωρών η ακύρωση της συγκεκριμένης μεθόδευσης αλλά και η αναζήτηση ευθυνών.
Η υπουργός, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, έδωσε εντολή να θωρακιστεί το συστημα προκειμένου τέτοιες κακόβουλες ενέργειες να αποφευχθούν στο μέλλον τόσο από το συγκεκριμένο, όσο και από άλλα αντίστοιχα κέντρα.

Η συγκεκριμένη ΑΜΚΕ καταθέτοντας την απόφαση πρωτοδικείου του 2018 που την αναγνωρίζει και με την ίδια διεύθυνση, (Όπισθεν κτιρίου πυροσβεστικής στην Αριδαία) ζήτησε την εγγραφή της στο μητρώο Πολιτιστικών Φορέων του ΥΠΠΟΑ. Η υπάλληλος η οποία έλαβε την απόφαση προφανώς κατα τη συνήθη διαδικασία, μάλλον δεν αντελήφθη τους πραγματικούς σκοπούς της συγκεκριμένης μεθόδευσης και την ενέκρινε.

Προκαλεί πάντως ερωτηματικά και η απραξία κάποιων τοπικών παραγόντων παρότι γνωρίζουν την υπόθεση από το 2018. Σε τέτοια ζητήματα θα πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι και σε εγρήγορση. Δεν πρόκειται για πολιτικό θέμα, ούτε κομματικό. Αλλά εθνικό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ