Παπανώτας: Έχει τα κότσια ο Πορτοσάλτε να το σχολιάσει αυτό;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κόλαφος ο Δημήτρης Παπανώτας με ανάρτηση του στα social media για την περιβόητη συνέντευξη του Χάρη Θεοχάρη στο BBC και τον δημοσιογράφο Στίβεν Σακούρ που προκάλεσε σεισμό.

Ο έμπειρος δημοσιογράφος που δεν μασάει τα λόγια του, έστησε στον τοίχο του υπουργό Τουρισμού και σε ζωντανή μετάδοση αποδόμησε το αφήγημα της κυβέρνησης για τις εξαγγελίες που δεν πραγματοποιήθηκαν ποτέ αλλά και για την βιασύνη της να σώσει ό,τι προλάβει από την οικονομία χωρίς να έχει πλάνο να ανταπεξέλθει στο μεγάλο άνοιγμα της τουριστικής περιόδου.

Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Παπανώτας με την ανάρτηση του σχολιάζει την παρουσίαση της συνέντευξης από συστημικά ΜΜΕ, ενώ ταυτόχρονα προκαλεί τον Άρη Πορτοσάλτε να αναλύσει τα όσα συζητήθηκαν στην εκπομπή του Σακούρ, «αν έχει τα κότσια»…

Ο Παπανώτας έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram: «Ρε το “ΠΡΏΤΟ ΘΈΜΑ”!!! Ψέλλισε στο τέλος του ρεπορτάζ, κάτω κάτω, μετά από σωρό διαφημίσεων…την αλήθεια. Θα μπορούσε να το αποφύγει εντελώς? Δε νομίζω. Θα γινόταν απλά ρεζίλι. Θα μου πεις τα δελτία ειδήσεων στις τηλεοράσεις, που απέφυγαν την είδηση ολόκληρη, έγιναν ρεζίλι?

«Η ελληνική κυβέρνηση που κοιμίζει με δεξιοτεχνία τους Έλληνες»

Όπως το κρίνει ο καθένας… Απλά η ελληνική κυβέρνηση που κοιμίζει με δεξιοτεχνία τους Έλληνες έχοντας χειραγωγήσει το σύνολο σχεδόν των ΜΜΕ στη χώρα, ξέχασε να διακόψει την επίγεια μετάδοση από την ΕΡΤ του BBC world, με αποτέλεσμα η συγκεκριμένη συνέντευξη να έχει προβληθεί σε όλη την ελληνική επικράτεια ζωντανά και με επίγεια μετάδοση. Οπότε…

Δεν πειράζει. Για να μάθει η ψωροκώσταινα καμία αλήθεια. Και πως είναι η ανεξάρτητη δημοσιογραφία στην Ευρώπη…

Είμαστε όμως για γέλια και για κλάματα! Θα ήθελα να ακούσω τον κ.Πορτοσάλτε να αναλύει τα της συνέντευξης Θεοχάρη στην εκπομπή του… Έχει τα κότσια?…»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ