Ο μπάφος στο Μαξίμου μάγεψε τον πρωθυπουργό

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εντέλει, ο γίγαντας Μπάμπης Παπαδημητρίου, πρέπει να είχε δίκιο αναφορικά με τις αναθυμιάσεις χασίς που παρέλαβε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο μέγαρο Μαξίμου.

Για την ακρίβεια ο ισχυρισμός του Μπάμπη Παπαδημητρίου είναι η μόνη εξήγηση για αυτά που συμβαίνουν με την πολιτική της κυβέρνησης. Πραγματικά, δεν υπάρχει άλλη λογική εξήγηση για να δικαιολογήσει κάποιος τις απανωτές κυβιστήσεις που θα ζάλιζαν ακόμα και την κορυφαία Νάντια Κομανέντσι.

Δεν θα πούμε τα κλισέ. Δεν θα μπούμε καν για λατρεία του μπάφου και την ανακοίνωση του Άδωνι που έγινε την επέτειο θανάτου του Bob Marley. Τυχαίο;

Θα αναφερθούμε στην σημερινή εξέλιξη, όπου ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποδέχτηκε με θέρμη και ενθουσιασμό έναν τύπο που αυτοαποκαλείται Μακεδόνας πρωθυπουργός.

Αυτό, διότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης διαβεβαίωνε ότι ποτέ δεν πρόκειται να υποδεχτεί Μακεδόνα πρωθυπουργό! Και συνέχεια την βλέπετε στην πρώτη φωτογραφία…

Κατά τ’άλλα, τα πέτρινα βατραχάκια στα οποία ο πρωθυπουργός αποδίδει μαγικές δυνάμεις, θεωρούνται πλέον κάτι φυσιολογικό.

6BB41645 F7AD 4763 9BFC C73C4A9DADE9

ΔΗΜΟΦΙΛΗ