Εθνικό έγκλημα το άνοιγμα των συνόρων με τα Σκόπια την ώρα που τα θερίζει ο κορονοϊός!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Σκοπιανός πρωθυπουργός Ζόραν Ζάεφ μετά τη συνάντησή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, και κατόπιν συμφωνίας μαζί του, ανάρτησε στον λογαριασμό του στα social media ότι αύριο ανοίγουν οι μετακινήσεις από τη χώρα του προς την Ελλάδα, με τα ίδια μέτρα που ισχύουν και για τις μετακινήσεις προς τη Σερβία!

Η απόφαση αυτή εάν ισχύσει, συνιστά εθνικό έγκλημα! Διότι η επιδημιολογική κατάσταση στα Σκόπια είναι από τις χειρότερες στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Οι θάνατοι από κορονοϊό στην γειτονική χώρα την κατατάσσουν μονίμως στις τέσσερις – πέντε πρώτες θέσεις σε ολόκληρο τον κόσμο. Και εμείς την ίδια στιγμή, ειδικά τις τελευταίες επτά ημέρες όπου τα Σκόπια τα θερίζει κυριολεκτικά ο κορονοϊός, εμείς ανοίγουμε τα σύνορα.

Με ποια λογική; Πως είναι δυνατόν να διαπράξει η κυβέρνηση τέτοιο εθνικό έγκλημα; Τι σχέση έχει η επιδημιολογική κατάσταση στην Σερβία με αυτή των Σκοπίων, ώστε να τηρήσουμε τα ίδια μέτρα; Η Σερβία έχει εμβολιάσει μαζικά τον πληθυσμό της, διαθέτοντας εμβόλια από όλες σχεδόν τις εταιρείες με αποτέλεσμα να έχει επανεκκινήσει την οικονομία της. Τα Σκόπια όμως έχουν αφήσει τους πολίτες στο έλεος του Θεού.

Η κυβέρνηση δυστυχώς ετοιμάζεται να διαπράξει το ίδιο έγκλημα με αυτό που έκανε πέρυσι όταν άνοιξε ανεξέλεγκτα τα σύνορα με Αλβανία και Σκόπια με αποτέλεσμα το φονικό δεύτερο κύμα που έπληξε την Ελλάδα. Ενώ αποδείχτηκε ότι αλβανοί και σκοπιανοί έμπαιναν στην Ελλάδα με πλαστά τεστ!

Αναμένουμε να δούμε εάν τα κανάλια θα ασχοληθούν με αυτό το μείζον θέμα, όπως φυσικά και η επιτροπή λοιμωξιολόγων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ