Όσο περνά ο καιρός, οι τριγμοί στην κοινοβουλευτική ομάδα της Ν.Δ. θα εντείνονται

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μέχρι σήμερα έχει καταφέρει κάτι πραγματικά ακατόρθωτο. Τον αφανισμό της αντίθετης άποψης από την κοινοβουλευτική ομάδα. Ακόμα και στις πιο ακραίες καταστάσεις που ζήσαμε, δεν υπήρχε ούτε μία παραφωνία απέναντι στην κυβερνητική γραμμή, ούτε στην κατάργηση των παρελάσεων, ούτε στην κατάργηση των θρησκευτικών τελετών, και ούτε στην Μειοδοτική πολιτική που υπαγορεύει ο υπουργός επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης στα εθνικά θέματα κλπ.
Φαντάσου μόνο να έχει τολμήσει να κάνει ένα από τα ανωτέρω ο ΣυΡιζΑ ο, πως θα συμπεριφερόταν ακριβώς αυτή η γαλάζια κοινοβουλευτική ομάδα. Και όμως μέχρι σήμερα, έδωσε μία απίστευτη ανοχή στον πρωθυπουργό.

Οι αιτίες είναι πολλές. Με κυριότερη, την στρέβλωση της ενημέρωσης, όπου ακόμα κι αν εμφανιζόταν αντίθετη άποψη, θα είχε καταπνιγεί από τα ίδια τα κυβερνητικά ΜΜΕ.

Αυτό όμως φαίνεται πως έχει ημερομηνία λήξης. Οι παρεμβάσεις της Όλγας Κεφαλογιάννη, της Μαριέττας Γιαννάκου, του Κώστα Τζαβάρα, του Νικήτα Κακλαμάνη και άλλων, δείχνει ότι η περίοδος ασυλίας του πρωθυπουργού λαμβάνει τέλος.

Όταν μάλιστα ο Σκέρτσος και οι υπόλοιποι του σκληρού πυρήνα του πρωθυπουργικού γραφείου αρχίζουν να διαρρέουν τα ονόματα που πρόκειται να κοπούν από τα ψηφοδέλτια, τότε θα γίνει η μεγάλη ρήξη. Τότε ακριβώς, να περιμένετε και τις εκλογές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ