Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου, 2023

Στην φυλακή Παλαιστίνιος για βιασμό 13χρονου αγοριού στην Λέρο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πίσω στη φυλακή επέστρεψε ένας Παλαιστίνιος, μετά την καταδίκη του από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Ρόδου σε κάθειρξη 14 ετών για βιασμό κατ’ εξακολούθηση αλλά και για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, που συμπλήρωσε τα 12 όχι όμως τα 14 έτη, κατ’ εξακολούθηση.

Ο αλλοδαπός κατηγορούνταν ότι στις 24 Δεκεμβρίου του 2019 στην στην Λέρο σε απομονωμένο σημείο στην πλαγιά βουνού πίσω από το Κ.Υ.Τ. του νησιού, βίασε ένα 13 αγόρι από τη Συρία. Το ίδιο είχε κάνει μία ακόμη φορά δύο περίπου εβδομάδες πριν από αυτήν την ημερομηνία. Σύμφωνα με το dimokratiki.gr, χθες απολογούμενος αρνήθηκε την κατηγορία υποστηρίζοντας ότι συγγενικό πρόσωπο του ανηλίκου που έχει αναλάβει την επιμέλειά του έχει μαζί του οικονομικές διαφορές από την λειτουργία του πάγκου πώλησης κοτόπουλων και ότι μεθόδευσε την κατάθεση του παιδιού για να τον πλήξει.

Ωστόσο, ο ισχυρός μου καταρρίφθηκε από ένορκη εξέταση μάρτυρα, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι την ημέρα ενώ έκοβε ξύλα μαζί με έτερους τρεις ομοεθνείς του σε χώρο πλησίον του ΚΥΤ Λέρου άκουσε δυνατές φωνές του ανηλίκου στην αραβική γλώσσα που καλούσε σε βοήθεια, ενώ προστρέχοντας στο σημείο από όπου προέρχονταν οι φωνές, αντίκρισε τον κατηγορούμενο να έχει κατεβάσει το παντελόνι του, να κρατάει από την μέση τον ανήλικο που στεκόταν μπροστά του με κατεβασμένο, επίσης, παντελόνι και το μόριό του να βρίσκεται σε στύση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ