Το Καστελλόριζο σημαιοστολίζεται με αρωγό την εφημερίδα «δημοκρατία»!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία έλαβε ο Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας, Βιομηχανίας και Φυσικών Πόρων Νοτίου Αιγαίου, Κάλλιστος Διακογεωργίου για το Καστελλόριζο και η εφημερίδα «δημοκρατία» άμεσα ανταποκρίθηκε στο αίτημά του.

Ο κ. Διακογεωργίου, με επιστολή του προς την εφημερίδα, ζήτησε τη συνδρομή της για την προμήθεια σημαιών για να σημαιοστολιστούν όλα τα σπίτια του νησιού κατά τον εορτασμό των Πολιούχων Αγίων του Κωνσταντίνου και Ελένης, στις 21 Μαΐου.

«Είναι μια πρόθεση εμψύχωσης για τον πατριωτισμό σε όλους τους κατοίκους του νησιού. Συμβάλετε με τον τρόπο αυτό και την ευαισθησία που έχετε για το ακριτικό νησί μας», ανέφερε χαρακτηριστικά στην επιστολή του.

Σε ικανοποίηση του αιτήματος του Κάλλιστου Διακογεωργίου, η «δημοκρατία» προέβη σε δωρεά 100 σημαιών (έχουν ήδη παραληφθεί από τον Αντιπεριφερειάρχη και τις αμέσως επόμενες ημέρες θα παραδοθούν στο νησί), ενώ σε απάντησή του στη σχετική επιστολή, ο εκδότης της εφημερίδας Ιωάννης Φιλιππάκης, αναφέρει:

«Αξιότιμε κύριε Αντιπεριφερειάρχα,
Με συγκίνηση διάβασα την επιστολή σας!

Η εφημερίδα «δημοκρατία» θα σταθεί αρωγός στον σημαιοστολισμό των σπιτιών του Καστελλορίζου. Είναι η ελάχιστη προσφορά στο «νησί –φύλακα της πατρίδας μας» που εδώ και χιλιετίες αποτελεί σημαντική εστία του Ελληνισμού και στέκει αγέρωχο απέναντι σε κάθε πρόκληση.

Εύχομαι να είστε πνευματικά ακόρεστοι και να συνεχίσετε με τον ίδιο ενθουσιασμό τις δραστηριότητές σας για την ανεξάντλητη κληρονομιά της πατρίδας μας.

Να θεωρείτε ότι θα έχετε πάντα τη στήριξή μας, σε οτιδήποτε χρειασθείτε».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ