Έχει ξεφύγει ο Καλογρίτσας: Τώρα βλέπει Ισραήλ και μυστικές υπηρεσίες πίσω από τους Χούρι (Βίντεο)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για όσους δεν έχουν καταλάβει, ο Χρήστος Καλογρίτσας κατηγορεί με διάφορα αυτούς που πρέπει να τους επιστρέψει 3 εκατομμύρια και έχουν κινηθεί δικαστικά εναντίον του. Οι κατηγορίες που προσάπτει, η μια μετά την άλλη δεν μπορεί να τις αποδείξει και τώρα έφτασε στο σημείο να κατηγορεί το Ισραήλ και μυστικές υπηρεσίες!

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΛΟΓΡΙΤΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ KALOGRITSAS-MITSOTAKIS-2

 

Χρήστος Καλογρίτσας: “Πίστευα, δηλαδή, ότι ήταν ένα μπροστινό κανάλι το οποίο θα καθοδογούνταν τουλάχιστον στο μέρος το δικό τους από Ισραηλίτες και άλλες υπηρεσίες”

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατάθεσή του έμπλεξε με τις μυστικές υπηρεσίες του Ισραήλ τους Χούρι οι οποίοι απαιτούν από τον Καλογρίτσα 3 εκατ. ευρώ
Σε φαρσοκωμωδία εξελίσσεται η προανακριτική επιτροπή για τον Νίκο Παππά με την κατάθεση του Χρήστου Καλογρίτσα ο οποίος παρουσίασε ως ανθρώπους των Ισραηλινών και των μυστικών υπηρεσιών τους Χούρι, οι οποίοι είναι  Άραβες! Σύμφωνα με πληροφορίες, στη χθεσινή του κατάθεση ο εργολάβος αναφέρθηκε στις επιφυλάξεις που είχε για τη συμμετοχή των Χούρι.

Εξελίσσεται σε φιάσκο και παρωδία – Έκθετοι Καλογρίτσας και Μητσοτάκης

«Δεν είναι η άποψη, αλλά οι πληροφορίες που είχα» φέρεται να υπογράμμισε και πρόσθεσε: «Αφού πληροφορήθηκα -γιατί κάποτε είχα και τη δήθεν ιδιότητα να πληροφορούμαι- γι’ αυτή την εταιρεία, νόμιζα ότι αυτό το κανάλι δεν θα ήταν ένα κανάλι, όπως έλεγαν, να απευθύνεται στους αραβικούς πληθυσμούς της Ευρώπης κ.λπ. Πίστευα, δηλαδή, ότι ήταν ένα μπροστινό κανάλι, το οποίο θα καθοδηγούνταν τουλάχιστον στο μέρος το δικό τους από Ισραηλίτες και άλλες υπηρεσίες».

Αναλυτικά τι είπε ο Χρήστος Καλογρίτσας:

«Βεβαίως, είχα τις επιφυλάξεις μου για την εταιρείας και θα σας πω. Προφανώς, δεν είναι η άποψή, άλλα οι πληροφορίες που είχα, όταν μάλιστα ειπώθηκε ότι με αυτή την εταιρεία θα κάναμε αυτό το κανάλι, όπως θα το κάναμε. Αφού πληροφορήθηκα -γιατί κάποτε είχα και τη δήθεν ιδιότητα να πληροφορούμαι- για αυτή την εταιρεία, νόμιζα ότι αυτό το κανάλι δεν θα ήταν ένα κανάλι, όπως έλεγαν να απευθύνεται στους αραβικούς πληθυσμούς της Ευρώπης κ.λπ. Πίστευα, δηλαδή, ότι ήταν ένα μπροστινό κανάλι το οποίο θα καθοδηγούταν τουλάχιστον στο μέρος το δικό τους από Ισραηλίτες -έτσι πίστευα εγώ- και άλλες υπηρεσίες. Το καταθέτω. Άρα, κάτι τέτοιο δεν θα ήθελα ποτέ να το υπηρετήσω με οποιονδήποτε τρόπο, έστω δανείζοντας το όνομα μου. Δεν θα ήθελα να βρίσκομαι σε τέτοια σχέση».

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ