Νέο αυτοκίνητο ζήτησε ο Παγκαλος και η κυβέρνηση Μητσοτακη του το έδωσε – Εσυ στριμώξου μέσα στο ΜΕΤΡΟ με τον Κορωνοϊο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μοιράζει αυτοκίνητα η κυβέρνηση Μητσοτακη στους υποστηρικτές της. Ο Παγκαλος παρολο που εδώ και χρόνια δεν είναι ούτε βουλευτής ούτε υπουργός διατηρεί προνόμια που άλλοι δεν έχουν δει ούτε στον ύπνο τους.

Η κυβέρνηση Μητσοτακη που κατήργησε το φαξ στο δημόσιο ξέχασε να καταργήσει τα απιστευτα και θλιβερά προνόμια των βουλευτών που ισχύουν για δεκαετίες. Ακόμη και όταν αποσυρθούν από την πολιτική. Ειδικά άμα ανήκουν και στην παράταξη που κυβερνά τότε έχουν κάνει την τύχη τους.

E19410CF D864 4E97 AF87 F726D5C0A047

Έτσι με το θράσος που τον διακρίνει ο 82χρονος πλέον Θεόδωρος Παγκαλος, αυτός που κυκλοφορούσε με τη ρόμπα στο Κολωνακι, ζήτησε και πήρε καινούργιο αυτοκίνητο από το κράτος και την κυβέρνηση Μητσοτακη, επειδή τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα που του παρείχαν έως τώρα οι προηγούμενες κυβερνήσεις και που εκ του νόμου τα δικαιούνταν, είχαν παλιώσει.

Επιστροφή στην κανονικότητα. Δωρεάν πολυτελή αυτοκίνητα για τους βουλευτές, μένουν με τα σαραβαλάκια-φονιάδες οι πολίτες.

Όπως αποκαλύπτει η στήλη «Βηματοδότης» έστειλε επιστολή στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Παναγιώτη Πικραμένο περιγράφοντας την κατάσταση των έως τώρα αυτοκινήτων του, με λεπτομέρειες, δηλαδή τύπος και μάρκα αυτοκινήτου χιλιόμετρα κτλ. και το αίτημά του για ασφαλές αυτοκίνητο, ικανοποιήθηκε.

Υ.Γ. Εσυ περίμενε με τις ώρες τα λεωφορεία στις στάσεις και όταν έρθουν και είναι οι επιβατες ο ένας πάνω στον άλλο δεν πειράζει, υπομονή. Το κράτος δεν έχει λεφτά για λεωφορεία, τα θέλει για τις Μερσεντές των υπουργών, ακόμη και των πρώην.

Άλλωστε ο Παγκαλος βγαίνει συχνά και στηριζει τον Μητσοτακη, του το χρώσταγε ο πρωθυπουργός.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ