Αναρτήσεις φωτιά του Κώστα Βαξεβάνη: Το Μαξίμου επιβεβαιώνει το Documento

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με συνεχομενες αναρτήσεις του ο Κώστας Βαξεβάνης αποκαλύπτει συνεχώς νέα στοίχεια για την επιστροφή του Κυριακου Μητσοτακη από την Τήνο με ελικόπτερο:

Το Μαξίμου μόλις επιβεβαίωσε το δημοσίευμα του Documento ότι ο πρωθυπουργός επέστρεψε από την Τήνο με ελικόπτερο. Διαβεβαιώνει ότι μισθωσε το ελικόπτερο αλλά καμία εταιρεία στην Ελλάδα δεν το επιβεβαιώνει. Είναι υποχρεωμένος να δώσει τα αποδεικτικά στοιχεία.

Την προηγούμενη φορά ο @kmitsotakis χρησιμοποίησε ελικόπτερο του Κυριακού για μετακίνηση. Τώρα, μετά το δημοσίευμα του Documento παραδέχθηκε ότι χρησιμοποίησε ελικόπτερο από Τήνο. Ποιος πλήρωσε; Είναι πρωθυπουργός της χώρας. Η χάρη θέλει αντίχαρη.

Κύριε @kmitsotakis, κανένας Έλληνας δεν θα σας κατηγορήσει επειδή έχετε λεφτά και πληρώσατε ελικόπτερο για να επιστρέψετε από τη Τήνο. Για να γίνει αυτό όμως, πρέπει να αποδείξετε ότι πληρώσατε εσείς και δεν σας πλήρωσαν για μια ακόμη φορά κάποιοι επιχειρηματίες.

Νομίζω δεν υπάρχει Έλληνας που δεν πιστεύει πως ο πρωθυπουργός που έκανε αίτηση για να αποζημειωθεί ως πλημμυροπαθής για δύο ρίζες ελιές με 1.500 ευρω, πληρώνει ελικόπτερο για να τον μεταφέρει από την Τήνο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ