Ιστορικό λάθος των Παλαιστινίων, αγνοούν την Ελλάδα και συντάσσονται με τον άξονα του κακού

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το 1941, ο μουφτής της Παλαιστίνης, Haji Amin al-Husseini ταξίδεψε στη Γερμανία και συναντήθηκε με τους Adolf Hitler, Heinrich Himmler, Joachim Von Ribbentrop και άλλους Ναζί ηγέτες. Ήθελε να τους πείσει να επεκτείνουν το αντι-εβραϊκό πρόγραμμα των Ναζί στον αραβικό κόσμο.

Σήμερα, ο υπουργός εξωτερικών της Παλαιστίνης κάνει το ίδιο ολέθριο λάθος. Γυρίζει την πλάτη του στην Ελλάδα, ακυρώνοντας την συνάντηση του με τον έλληνα υπουργό  εξωτερικών Νίκου Δένδια και συντάσσεται με τον νέο άξονα του κακού, την Τουρκία και το Πακιστάν.

Φωτογραφία: Ο υπουργός Εξωτερικών του Πακιστάν Σάχ Μουντ Κουρσί χαιρετά ευρισκόμενος δίπλα στον Τούρκο ομόλογό του Μεβλούτ Τσαβούσογλου (κέντρο) και τον Παλαιστίνιο υπουργό Εξωτερικών Ριάντ Αλ Μαλίκι (δεξιά) πριν αναχωρήσει για τη Νέα Υόρκη την Τετάρτη.

ένθετη: Ο μουφτής της Παλαιστίνης με τον Χίτλερ το 1941.

Η φωτογραφία αυτή αποκαλύπτει γιατί ο παλαιστίνιος υπουργός εξωτερικών αρνήθηκε να συναντήσει τον Έλληνα ομόλογό του, Νίκο Δένδια όταν ο τελευταίος επισκέφτηκε την περιοχή. Μάλιστα, το ελληνικό υπουργείο εξωτερικών είχε προαναγγείλει την συγκεκριμένη συνάντηση, η οποία όμως δεν έγινε ποτέ.

Να σημειωθεί ότι με αυτή την κίνηση, ο παλαιστίνιος υπουργός εξωτερικών εγκαταλείπει και το σύνολο των αραβικών χωρών πλην του Κατάρ, το οποίο στήριζε τον παλαιστινιακό αγώνα εδώ και δεκαετίες. Προτιμώντας την λυκοφιλία των τούρκων, που ξαφνικά θυμήθηκαν την Παλαιστίνη.

Πρόκειται για ένα ιστορικό λάθος το οποίο φοβόμαστε ότι θα το πληρώσει ακριβά ο λαός της Παλαιστίνης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ