Κυριακή, 29 Ιανουαρίου, 2023

Βίντεο με ύποπτο αυτοκίνητο για το έγκλημα στα Γλυκά Νερα, παρουσίασε η Αγγελική Νικολούλη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη έκανε την δική της έρευνα στην περιοχή και ακολούθησε τη διαδρομή που πιθανότατα πήραν οι δράστες της δολοφονιας της 20χρονης Καρολάιν, σε έναν ερημικό, κοντινό δρόμο.

Μια κάμερα κατέγραψε ένα σκουρόχρωμο αυτοκίνητο να στρίβει σε αυτόν τον δρόμο και μετα από ένα δίωρο να επιστρέφει και να χάνεται με ταχύτητα.

Στην εκπομπή μίλησε και ο σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν, που προσπάθησε να βάλει τέλος στις φήμες και τα σενάρια, που τις τελευταίες ημέρες οργιάζουν, για το τι συνέβη.

Ήταν αρκετά ενοχλημένος σχετικά με όσα έχουν αναφερθεί για την ψυχολόγο η οποία παρακολουθούσε την σύζυγό του:

Πραγματικά δεν ξέρω ποιος σκέφτηκε ότι η ψυχολόγος που πήγαμε αφού γέννησε η γυναίκα μου έχει οποιαδήποτε σχέση με τη ληστεία. Έχω ακούσει εικασίες και εικασίες, αλλά ότι θα βοηθήσει η ψυχολόγος μας στο να βρεθούν οι δράστες, είναι με διαφορά η πιο άκυρη.

Σε αυτή τη φάση της έρευνας μου έχει ζητηθεί να μην δημοσιοποιούνται συγκεκριμένα στοιχεία γιατί παρερμηνεία από τον κόσμο μπορεί να δυσκολέψει ή να καθυστερήσει τη διαδικασία, κάτι που κανείς μας δεν θέλει. Ακόμα και σε μια αξιόπιστη εκπομπή όπως τη δική σας. Σε προσωπικό επίπεδο είμαι σε κακή κατάσταση για να μιλήσω για τη γυναίκα μου, με πονάει και τώρα που σας γράφω αυτό το μήνυμα.

Με πληροφορίες από το anikolouli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ