Το τουρκικό κράτος διακινεί την πρέζα! Πως δολοφονούν δημοσιογράφους αλλά και Έλληνες αγωνιστές

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τι αποκαλύπτεται μετά την ομολογία μπροστά στην κάμερα του αφεντικού της τουρκικής μαφίας, για την εμπλοκή μέλλον της τουρκικής κυβέρνησης στην διακίνηση ηρωίνης – κοκαΐνης παγκοσμίως και πως το μαύρο χρήμα και οι συμμορίες των τούρκων συνεργάζονται με τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες για να δολοφονούν τουρκοκύπριος δημοσιογράφος, αλλά και Έλληνες αγωνιστές όπως ο Θεόφιλος Γεωργιάδης!

Θεόφιλος Γεωργιάδης:  Πως δολοφονήθηκε ο εθνομάρτυρας από προδότες με αμοιβή 5 κιλά τουρκική ηρωίνη

Το αφεντικό της τουρκικής μαφίας, Σεντάτ Peker λοιπόν, ισχυρίστηκε ότι ο γιος του πρώην πρωθυπουργού Binali Yıldırım, Erkan Yıldırım, ηγείται ενός μεγάλου διεθνούς συστήματος διακίνησης ναρκωτικών. Σύμφωνα με τον Peker, ο Yıldırım επισκέφθηκε τη Βενεζουέλα δύο φορές τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο του 2021 για να οργανώσει μια νέα διαδρομή διακίνησης ναρκωτικών μετά από μια επιδρομή στην Κολομβία το 2020 που οι αρχές κατέλαβαν 4,9 τόνους κοκαΐνης με προορισμό την Τουρκία. Ο Peker κατηγόρησε επίσης δύο πρώην αξιωματούχους για τις ανεπίλυτες δολοφονίες δύο δημοσιογράφων.

Το τελευταίο στοιχείο είναι εξίσου σημαντικό. Αφού Αποκαλύπτεται ότι η δολοφονία του τουρκοκύπριου δημοσιογράφου, υπερμάχου της ένωσης του νησιού, Κουτλού Ανταλί, είναι έργο του τουρκικού κράτους και όχι απλώς τον Γκρίζων λύκων όπως είχε διαδοθεί. Μάλιστα, ο Peker έδωσε στοιχεία στη δημοσιότητα για την συνομιλία του με υψηλό βαθμό αξιωματούχο των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών, ο οποίος του Ανέθεσε συμβόλαιο δολοφονίας του συγκεκριμένου δημοσιογράφου! Ο Ανταλί εντέλει δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του στην κατεχόμενη Λευκωσία από ριπές αυτόματου όπλου.

Παρουσίασε ακόμα και αεροπορικά εισιτήρια για τον ίδιο και τον αδερφό του με προορισμό τα κατεχόμενα της Κύπρου, λίγο πριν την δολοφονία του τουρκοκύπριου δημοσιογράφου!

Και στην διακίνηση κοκαΐνης πρωταγωνιστεί η Τουρκία!

Άλλο ένα ενδιαφέρον στοιχείο που αποκαλύπτει με ντοκουμέντα ο τούρκος μαφιόζος, είναι η ευθεία εμπλοκή του τουρκικού κράτους στην παγκόσμια διακίνηση κοκαΐνης. Όλοι γνωρίζαμε μέχρι σήμερα ότι το τουρκικό κράτος ελέγχει την παγκόσμια διακίνηση ηρωίνης που μάλιστα την χρησιμοποιεί για να προωθεί τα συμφέροντα του σε πολλές χώρες της Δύσης. Όπως γίνεται και με την Ελλάδα.

Τώρα τεκμηριώνεται ότι η Τουρκία πρωταγωνιστεί και στο εμπόριο κοκαΐνης παγκοσμίως. Ο τούρκος μαφιόζους παρουσίασε στοιχεία σχετικά με την αποκάλυψη φορτίου – μαμούθ 5 τόνων κοκαΐνης στην Κολομβία, η οποία είχε προορισμό την Τουρκία. Μετά την συγκεκριμένη αποκάλυψη και επειδή η αμερικανική DEA είχε ισχυρό δίκτυο στην Κολομβία, Οι τούρκοι επιχείρησαν να αλλάξουν διαδρομή για την διακίνηση κοκαΐνης. Και επέλεξαν να την φέρνουν μέσω Βενεζουέλας! Γι’ αυτό το λόγο έγινε και το ταξίδι επίσημης αντιπροσωπείας του τουρκικού κράτους στην Βενεζουέλα, το οποίο επιβεβαιώνεται από την επίσημη ανακοίνωση της τουρκικής πρεσβείας στην Βενεζουέλα.

Η συνέχεια εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ